Ferdinand élvezi a visszatérést

Rio Ferdinand elmondta, hogy már türelmetlenül várja a szezon elõtti túrát.


"Jó újra itt lenni" -mondta a  MUTV-nek Rio .
 
"Nagyon élvezem, hogy végre megkezdõdtek az edzések, ez volt életem leghosszabb szünete. Már nagyon vártam, hogy újra lássam a srácokat és induljon a közös munka."
 
Rio  bevallja az elõszezoni felkészülést élvezi a legjobban, bár még nem végeznek igazán nehéz fizikai munkát, mivel fokozatosan kell visszanyerniük erõnlétüket.
 
"A legjobb dolog, hogy újra együtt leszünk a srácokkal. Nagyon hiányzott már a móka és az oltások az öltözõben. Végre újra rúghatjuk a labdát, új kihívások várnak ránk és újra kezdõdik a versengés."
 
"Giggsyvel épp a napokban beszélgettünk arról, hogy régebben borzasztó nehéz volt a szünet utáni 10 nap. Ilyenkor az edzõk be szerették volna hozni a kihagyást és úgy megdolgoztattak bennünket, hogy napokig alig bírtunk lábra állni."
 
"Manapság viszont, minden tudományos alapon mûködik. Fokozatosan nyerjük vissza az erõnlétünket, ami nem terheli meg a szervezetünket, de mégis mindenki jó formába kerül mire pályára lépünk."
 
 
"A felkészülési túrán nagyon élvezem a mérkõzéseket. Fel tudom mérni, hogy mennyire megfelelõ az erõnlétem, mennyit fejlõdtem technikailag az elõzõ szezonhoz képest, alkalmam nyílik arra, hogy megmutassam a tudásom, egyszóval jó tükörképet kapunk magunkról mielõtt élesbe indul a verseny."
 
A Unitednek az elõszezonban  - hat mérkõzés, öt különbözõ országban - kell megalapozniuk küldetésüket, ami nem kevesebb mint a Premier League trófeájának visszahódítása. Az elõzõ szezon drámai vesztesége még inkább inspirálja a Vörös Ördögök csapatát a bajnoki címért folyó újabb harc során.
 
"Igen. Nagyon nehéz volt megemészteni ezt a fajta vereséget, hisz csak egy hajszál választott el a legutolsó pillanatban a 20. bajnoki címünktõl. Ez egy olyan dolog ami napokig nem hagyott aludni, állandóan azon járt az eszem, hogy mit kellett volna másképp csinálni, melyek voltak azok a pontok amin elbuktunk, és hogy milyen szép lett volna, ha sikerül azt a hajszálnyi elõnyt megszereznünk."
 
"Nem mondhatom, hogy már túljutottam rajta, csak sikerült hátrébb rangsorolni a gondolataim között és már nem jut annyit az eszembe, de persze mindig akad valaki aki emlékeztet erre."
 

"De ez nem baj. Nem is akarom elfelejteni ezt az érzést, ez fog erõt adni a következõ szezonban és ezért fogok megtenni  mindent, hogy ez ne ismétlõdhessen meg." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!