DHL túra utazó kerete

A Vörös Ördögök ma reggel egy fiatalokból és tapasztalt játékosokból álló kerettel utaznak Dél-Afrikába, hogy megkezdjék szezon elõtti DHL túrájukat.


A 22 fõs csapat a manchesteri reptérrõl a túra elsõ színhelyére, Durbanba utazik, majd Fokvárosba látogat, mielõtt a kínai állomás, Sanghaj városa következne. A tapasztalt játékosok Rio Ferdinand, Michael Carrick és Paul Scholes mellett egy sereg fiatal Davide Petrucci, Jesse Lingard és Ryan Tunnicliffe és Bebe is szerepel a kiutazók listáján.
 
 
Sir Alex fiai szerda este az AmaZulu FC-vel mérkõznek meg Durbanban, majd az Ajax Cape Town együttese következik szombaton. Következõ hét szerdán a kínai Shanghai Shenhua-val mérik össze erejüket a túra elsõ felében. Ezután következnek az európai helyszínek: Norvégia, Svédország és Németország.
 
A ManUtd.com újságírói, Nick Coppack és Gemma Thompson  utaznak a csapattal, és rendszeresen friss turné blogokkal látják el a rajongókat, melyek közül az elsõ, a mai durbani érkezésrõl fog szólni.
 

A kiutazó keret: Lindegaard, Amos, Johnstone, Ferdinand, Veseli, Vermijl, Wootton, Blackett; Valencia, Anderson, Carrick, Scholes, Powell, Kagawa, Bebe, Tunnicliffe, Lingard, Brady, Petrucci; Berbatov, Chicharito, Macheda. 

 

Friss hírek: Evans és Smalling sérülés miatt nincs a kiutazó keretben, Bebe pedig a Besiktastól visszatérve, sokak meglepetésére megkapta Sir Alextõl az esélyt a bizonyításra.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!