Carrick élvezi a felkészülést

Michael Carrick élvezi a Manchester United felkészülési szezonjának edzéseit és arra koncentrál társaival együtt, hogy visszanyerjék a Premier League trófeáját.


A középpályás - aki vitathatatlanul az eddigi legjobb szezonját hozta össze a 2011/12-es szezon során - boldogan megy Carringtonba ilyenkor, hogy a fárasztó edzésmunkát elvégezze. Az immár elkezdõdött túra során az egykori Tottenham csillag ideális felkészüléssel akarja elérni, hogy végül sikerüljön visszaszerezni a bajnoki címet a Manchester Citytõl.

"Akár megnyerjük a bajnokságot, akár nem, minden szezon elején próbálunk mindent újrakezdeni" - mondta Carrick az MUTV-nek. "Idén is ezt fogjuk tenni, célunk, meghatározott célkitûzésünk, hogy trófeákat nyerjünk ismét."

"A felkészülési szezon mindig fárasztó, bár nem annyira, mint amikor elkezdtem pályafutásom 14-15 éve, mert azóta az idõk változtak, a sporttudomány pedig hatalmasat fejlõdött."

"Az edzések, amiket manapság már csinálunk, sokkal inkább az adott pozícióra jellemzõ elemeket tartalmazza - már nincsenek azok a felkészülések, amikor a világból is ki kellett futni, ami nem volt igazán kellemes. Sokkal inkább arra irányul, mi történik a pályán és a szezon startra teljesen rendben legyünk."

 


"Élvezheted a felkészülést, különösen akkor, ha már készen állsz a visszatérésre. Amikor hosszú idõt töltesz nyaralással, kissé izgága leszel és szeretnél már visszatérni az edzésekhez. Ezt tesszük most is és imádjuk."

"Vannak napok, amikor az edzések nagyon kemények, de élvezetesek így is és a túra lehetõséget ad, hogy nagyszerû helyekre látogassunk el és nagyszerû élményeket szerezzünk. Ebben a szakaszban nincs nyomás és csak a munka fokozása a lényeg a szezon rajtjáig."

A sorsolást végzõ számítógép nehéz szezonrajtot hozott össze a Vörös Ördögök számára, hiszen az elsõ mérkõzés a Goodison Parkban lesz az Everton ellen, ráadásul a televíziós közvetítések miatt hétfõig kell várni a rajtra.

"Bizonyos értelemben még jó is a hétfõi kezdés, mert elõzõ héten lesznek, akik válogatottaknál érdekeltek, így ez ad néhány extra pihenõnapot nekünk. De ott a másik oldal, ami pedig arról szól, hogy olyan gyorsan el akarod kezdeni a szezont, amilyen gyorsan csak lehet."

"Mindig kemény meccseink vannak az Evertonnal, ráadául idegenben még nehezebb. Voltak jó eredményeink, de voltak közömbösek is, de lelkesek leszünk és készen fogunk állni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!