Fergie: A védõink vissza fognak térni

A United védelmének sérülés problémái valószínûleg megoldódnak a következõ hónapban kezdõdõ új idény elõtt.


A Vörös Ördögök különbözõ okok miatt csak egyetlen magas szintû védõjüket, Rio Ferdinandot viszik magukkal a DHL túrára, ám Sir Alex Ferguson felfedte, hogy Chris Smalling és Nemanja Vidic gyógyulása jó ütemben haladnak, viszont Jonny Evansnek valószínûleg ki kell hagynia a szezon kezdetét.
 
"Evans mûtéten esett át" - kezdte Sir Alex Ferguson Durbanban. "Nem vagyok benne biztos, hogy õ is ott lesz a szezon kezdeténél, de nem hiszem, hogy sokáig lesz távol. Vidic ott lesz az új idény rajtjánál. Ebben biztos vagyok. Már igen jó mennyiségû edzést végez, de még nem áll azon a szinten, mint a többi csapattársa."

 
"Smalling már kisebb edzéseket végez. De ágyék sérülése volt, amely sok figyelmet igényel, de õ szépen lassan elindult a gyúgyulás felé és remélhetõleg az új szezon kezdetén ott lesz velünk."

"Nem lett volna értelme annak, hogy velünk tartson. Carringtonban fogja folytatni az erõnléti felkészülést, hogy visszanyerje a formáját. Mire visszatérünk, reméjük, hogy bevethetõ állapotba kerül." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!