Sir Alex felfedte terveit

Sir Alex Ferguson a szerdán esedékes AmaZulu FC elleni mérkõzés elõtt mondta el csapatára nézõ terveit.


Miután a Vörös Ördögök megérkeztek Durbanbe, a menedzser elmondta, tapasztalt és fiatal játékosok egyvelegét kívánja pályára küldeni és Robbie Brady bal szélsõ védõ poszton kaphat szerepet.

A szélsõ játszott azon a poszton a tartalékok között, elõtte Jesse Lingard szerepelhet majd és Shinji Kagawa is bemutatkozhat.

"A legfontosabb, hogy a tapasztalt játékosok fittek legyenek, a fiatalok pedig minden meccsen szerepet kapnak majd" - mondta Sir Alex. "Valószínûleg Kagawa kezd majd Chicharitoval."

"Michael Carrick, Rio Ferdinand és Paul Scholes is játszani fognak. Mint ahogy Anders Lindegaard, Lingard és Robbie Bradie a bal bekk poszton. Na és persze Antonio Valencia is."

 


"Brady feljebb szokott szerepelni, de úgy véljük bal bekk poszton is fejlõdni tud majd. Figyelünk erre a területre, mert az utóbbi szezonokban Patrice Evra átlagosan 45 meccset játszott itt. Ezért is fontos Fabio tapasztalat szerzése a QPR-nál, látva azt, hogy Evra nem szenvedett sérüléseket."

"Nem sok lehetõség jutott Fabionak, de többre volt szüksége. Mivel kölcsönbe került a QPR-hoz, kicsit szûkösen állunk ezen a poszton, ezért is próbáljuk ki Bradyt ott, de velünk van még Tyler Blackett is, aki bevethetõ ezen a poszton. Õ egy erõs fiú, magas és gyors. A tapasztalat szerzés miatt van most itt."

A menedzser kemény meccsre számít, mégis pozitív eredményt kíván elérni még akkor is, ha elsõdlegesen az a cél, hogy a jövõ hónapban esedékes elsõ bajnokira - az Everton ellen - felkészítse csapatát.

"Nehéz mérkõzésre számítunk" - folytatta Ferguson. "Az AmaZulu nagyon motivált, hogy ellenünk játszhat, ráadásul egy ilyen különleges napon [Nelson Mandela-nap]."

"Az elsõdleges dolog, hogy próbáljunk mindenkit egészségesen tartani és elkerülni a sérüléseket. A legfontosabb, hogy a játékosok megszerezzék a meccs-fittséget. Ha ez megvan, akkor lehet mondani, hogy jöhet a szezon elsõ napja, hiszen készen állunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!