Elsõdleges prioritást élvez a bajnoki cím

Sir Alex Ferguson a Manchester Cityt és a Premier League többi csapatát is figyelmeztette, a Vörös Ördögök minden erejükkel azon lesznek, hogy visszaszerezzék bajnoki címüket.


A rekordot jelentõ 20. bajnoki címet az utolsó pillanatban kapta ki a United markából annak városi riválisa, a menedzser pedig hangsúlyozta, mennyire is fontos, hogy csapata talpra álljon ebbõl a pusztító helyzetbõl.

"Különleges lenne" - felelte Ferguson a durbani sajtótájékoztatón, mikor arról kérdezték, mit jelentene, ha visszaszereznék a bajnoki címet. "Ha visszatekintünk különbözõ idõszakokra, láthatjuk, mindig felkeltünk a padlóról."

"Amikor az Arsenal 1998-ban elnyerte tõlünk a bajnoki címet, a következõ évben triplázással feleltünk. Elfogadtuk a kihívást és tettünk is ezért. Majd jött a Chelsea és nyert kétszer. Kicsit változtattunk a felkészülésen, hogy meggyõzõdjünk arról, jó rajtot tudunk venni. Ez pedig segített nekünk abban, hogy visszanyerjük a címet."

 


"Az elmúlt 14-15 év során háromszor is megtörtént. A talpraállás nagyon fontos és ez erre a szezonra is vonatkozik. Nincs különbség. Különleges lesz, de semmivel sem különlegesebb, mint az elõzõ években."

"Vissza akarjuk szerezni a bajnoki címet, ez az elsõdleges prioritással bíró célunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!