Hernandez: Vissza akarom fizetni a bizalmat

Javier Hernandezzel készített interjút közvetlen a szezon elõtti túra megkezdése elõtt a ManUtd.com újságírója, Gemma Thompson.


Milyen érzés volt visszatérni Carringtonba?

Jó volt újra itt lenni. Bár nagyon élveztem a nyári szünet Mexikóban, sok idõt tölthettem a családommal és a barátaimmal, de azt kell mondanom, hogy már hiányzott Carrington. Nagyon boldog vagyok, hogy újra láthatom a fiúkat, és együtt mehetünk a szezon elõtti túrára. Ez lesz az elsõ túra, amin az elejétõl fogva részt veszek, mivel az elõzõeken késõbb csatlakoztam a csapathoz. Élvezem a sok utazást, nagyon jó érzés, amikor más országba látogatva megtapasztaljuk, hogy milyen széles rajongótáborral rendelkezik a klub. 
 
Mekkora jelentõsége van annak, hogy most végig részt vehetsz a túrán?
Nagyon nagy jelentõsége van, megpróbálom minden percét kihasználni a fejlõdésem érdekében. Tudom, hogy sokat kell még tanulnom és folyamatosan szeretném fejleszteni a tudásom. Keményen meg akarok dolgozni azért, hogy a teljesítményem javulásával visszafizethessem a rajongók belém vetett hitét. A maximumot akarom kihozni magamból a pályán, meg akarom mutatni, hogy készen állok az új szezonra.
 
 
Szerinted az új játékosoknak segít a turné a beilleszkedésben? 
Igen, feltétlenül. A legfontosabb része a beilleszkedésnek, hogy megismerjük egymást, a túra pedig remek lehetõséget ad erre. Õk [Nick Powell és Shinji Kagawa] mindketten nagyon jó srácok, keményen dolgoznak és profik. Fontos, hogy megtapasztalják a klub gyõztes mentalitását, ebben nagy segítségükre lesznek az olyan tapasztalt játékosok, mint Giggs és Scholesy. 
 
Beszélgettetek arról a többiekkel, hogy vajon milyen fogadtatásban lesz részetek a túrné elsõ állomásán?
[mosolyog] Amint tudjuk, az ázsiai rajongók rendkívül fanatikusak, azt mondják néhányan, hogy a dél-afrikai rajongók hasonlóan szenvedélyes United drukkerek. Én tudom, mert már játszottam itt az elsõ vb alkalmával. Ez egy rendkívül különleges ország fantasztikus rajongókkal, nagyon jó emlékeim vannak ezzel kapcsolatban. Most, hogy a Uniteddel utazhatom ebbe a csodálatos országba, még érdekesebb élményekre számítok, nagyon várom már, hogy találkozzunk mindkét ország rajongóival.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!