Rotálás lesz a túrán

Sir Alex Ferguson ígéretet tett, mind a 22 játékosa szerepet kap majd a felkészülési túra során.


Számos fiatal játékos utazott el a túrára, hogy esélyt kapjanak az elsõ csapatos bemutatkozásra. A menedzser korábban már elmondta, Robbie Brady a védelem bal szélén kap lehetõséget majd, míg Scott Wootton, Frederic Veseli és Tyler Blackett Rio Ferdinand mellett szerepelhet a védelem tengelyében.

"Megpróbálunk mindenkinek lehetõséget adni" - mondta Sir Alex az MUTV-nek. "Úgy vélem, ez nagyon fontos dolog. Nincs értelme annak, hogy 12 órás repülõút után Dél-Afrikában lejátszott meccs után egy újabb hosszú utat követõen Kínában is játszunk úgy, hogy nem adunk mindegyiküknek lehetõséget."

"Rio mellett ott a fiatal Scott Wootton, aki képes belsõ védõt játszani. Sõt, még a svájci fiú, Frederic Veseli is tud ott játszani, ahogyan például Tyler is, szóval nem olyan rossz a helyzet."

 


"Fiatalok még, de nem gond ez. Fontos ez a tapasztalat is számukra és lehetõséget kapjanak, hogy megmutassák temperamentumukat. Ez is nagyon fontos."

"Érdekes kísérlet lesz Robbie-t a védelem bal szélén játszatni. Hozzáállása kiváló, erõs a srác és igazán jó szezont futott a Hull csapatával. Egy próbát megér, de nem mondom azt, hogy ez lesz a megoldás arra a posztra."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!