Nani: Anderson bizonyítani fog

Nani támogatni szeretné barátját és csapattársát, Andersont, hogy a nyomdokaiba léphessen és stabilizálja helyét az elsõ csapatban.


Mindkét játékos Protugáliából érkezett a Vörös Ördögökhöz 2007-ben, a legígéretesebb fiatal tehetségek között számon tartva.

 

Nani az elmúlt évek során idõnként már megvillantotta megkérdõjelezhetetlen tehetségét, de ebben a szezonban végre elkezdte beváltani a hozzá fûzött reményeket, és kulcsfigurává vált az Old Traffordon. Most Andersont próbálja segíteni ugyan ennek elérésében.

 

 

„Mindenki tud Anderson képességeirõl.” – mondta Nani a ManUtd.com-nak.

 

„Balszerencsés volt a térdsérülése miatt, mert pont akkor szerezte, amikor kezdett jó formába lendülni és megmutatni, hogy mit is tud valójában.”

 

Anderson komoly térdsérülést szenvedett még Februárban a West Ham United elleni mérkõzésen. Mióta visszatért azon van, hogy megmutassa,  képes kulcsemberré kinõni magát az Old Traffordon, és Nani szerint fog még sokkal jobb teljesítményt is nyújtani a jelenleginél.

 

„Mindannyian tudjuk, mennyire csodálatos játékos. Erõs és okos, jól lát a pályán, ezért fontos elemévé válhat a csapatnak idén.”

 

„Ezen felül nagyon erõs személyiség, amire szükség is van ennél a klubnál. Nem fél semmitõl, meg fog küzdeni minden labdáért, és meg fogja mutatni, hogy a Manchester United egyik legjobb játékosává tud válni.”

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!