Valencia büszke a 7-es mezre

Antonio Valencia elmondta, nagy büszkeséggel töltötte el, miután megkapta a United 7-es mezét.


A Vörös Ördögök 2012-es Év játékosa Michael Owen távozása után kapta meg a híres számot, bár tagadta, hogy õ maga kérte volna a változtatást.
 
"Ez egy olyan mez, amely nagy felelõsséggel jár és sok nagy játékos viselte már eddig" - kezdte Valencia az MUTV-nek. "Csak remélni merem, hogy képes leszek olyan szinten játszani, mint elõdeim, hiszen rengeteg nagyszerû játékos viselte ezt a mezt."
 
Amikor megkérdezték tõle, hogy az õ ötlete volt-e, a következõket válaszolta: "Nem, nem az enyém. Ez nem így történt. A mezt most adták (nekem). Nem én kértem, de nagy felelõsséggel fogom viselni és minden tõlem telhetõt megteszek."
 
Annak ellenére, hogy az elõzõ idény végén szinte minden egyéni elismerést és díjat besöpört, a korábbi Wigan szélsõ még mindig szeretne fejlõdni, és ezután inkább a kollektív dicsõség megszerzésére törekszik, mint az egyéni sikerekre.


 
"Mindent meg akarok nyerni" - jelentette ki Antonio. "A bajnokságot és az összes kupát. Amennyit csak lehetséges. Ez a célja és mentalitása az összes játékosnak. A klubban lévõ játékosok mindent meg akarnak nyerni, és ezért megpróbálunk mindent megtenni."
 
"Mindig az a célom, hogy megpróbáljunk javítani, és a legfontosabb dolog most az, hogy megnyerjük a bajnokságot."
 
Az új igazolások, Shinji Kagawa és Nick Powell növelni fogja a versenyt a középpályán és a támadóharmadban, de Valencia örömmel fogadta az érkezésüket.
 
"Ez motiváció minden játékos számára, mivel fiatal futballistákról van szó, akik nyilván jól teljesítettek eddigi karrierjük során" - tette hozzá. "Ez az, amiért most a Manchester Unitednél vannak. Amikor új játékosok érkeznek, az az egész csapatot motiválja, így biztos vagyok benne, hogy mi támogatni fogjuk õket mindenben."
 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!