Sir Alex elégedett

Sir Alex Ferguson dicsérte Dimitar Berbatov teljesítményét a Manchester United AmaZulu felett aratott gyõzelme után és elismerte, a bolgár játékos terveivel, miszerint elhagyja a klubot, nem ért egyet.


Berbatov szemet gyönyörködtetõ játékával segítette a Vörös Ördögöket a gyõzelemhez, többek között gólpasszával, amit Federico Macheda értékesített. Sir Alex megerõsítette, hogy tisztességesen akar bánni a kilences számot viselõ játékossal, aki a múlt szezonban igen csak hátul maradt a United csatár rangsorában.
 
 
"Nem kell hírnök Dimitar képességeihez" - mondta Sir Alex. 
 
"Õ egy fantasztikus tehetség. Sajnos nem a reményei szerint alakult a tavalyi szezon. Nehéz az õ korában egy tapasztalt játékosnak elfogadni, hogy hátrább kerül a rangsorban. Rooney, Chicharito és Welbeck mind elõtte álltak tavaly. Ezt nagyon nehéz lehetett megélnie, de õ egy becsületes játékos, mindent beleadott és remek teljesítményével hozzájárult a gyõzelemhez."
 
"Az a szándéka, hogy a folyamatos játéklehetõség érdekében elhagyja a klubot és ez az õ döntése, de én nagyon boldog lennék, ha maradna, viszont tiszteletben tartom az akaratát és ha jön ajánlat érte és menni akar, elengedem."
 
Sir Alex beszélt az új fiúról, Shinji Kagawáról is, akit csak egy pár perc erejéig láthatott elsõ megjelenése alkalmával a közönség.
 
 
"Nem mondtam, hogy a fiú kezdõ lesz már az elsõ meccsen" - mondta Sir Alex.
 
"Csak azért küldtem fel a mérkõzés végén, mert Chicha lába begörcsölt. Bár csak pár percet volt a pályán, de a labda tapadt a lábához, az csinált vele amit akart. Azt hiszem a következõ meccsen valószínûleg kezdeni fog." 
 
Magával a játékkal a menedzser elégedett volt és örömmel könyvelte el, hogy csapata remek fizikai állapotban játszott szezon elõtti elsõ felkészülési mérkõzésén.
 
 
"Elégedett vagyok - tette hozzá - mindig jó hatással van egy csapatra, ha megnyeri az elsõ játékot. Jó munkát végeztünk. A második félidõben az AmaZulu csapata intenzívebben játszott és közelebb kerültek hozzánk, ezzel megnehezítve a helyzetünket."
 

"A végére egy kicsit ellaposodott a játék, de erre lehetett számítani a szünet utáni elsõ mérkõzésen, általánosságban viszont elmondható, hogy jól játszottunk, szereztünk egy szép gólt és egy jó meccs volt." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!