Túra napló

A ManUtd.com újságírói, Nick Coppack és Gemma Thompson elutaztak a csapattal, és rendszeresen friss turné blogokkal látják el a rajongókat, melyek közül a sorozat második részében a durbani meccsnapról számolnak be.


Július 18. szerda
 
09:50 Jó reggelt, napfényes Durban! Ma lesz egy korai interjú Sir Alex-szel, aki részt vesz a helyi tévé élõmûsorában, ami Nelson Mandela születésnapjának tiszteletére készül. Ezt követõen megyünk a stadionba. (GT)
 
11:45 Mindig nagy öröm a fõnökkel interjút készíteni, még akkor is, ha ezért 06:30-kor kell kelni. Egy csésze kávé mellett beszélgettünk hosszasan több témáról is, melyet az Inside United hasábjain olvashatnak majd az érdeklõdõk. (NC)
 
12:40 Ahogyan korábban már említettem, ez egy nagy nap Durbanban és nem csak a mérkõzés miatt, hanem Mandela 94. születésnapja miatt is. Sir Alexet és Riot is kérdezték a tegnapi sajtótájékoztatón a nagy emberrel kapcsolatban, akik mindketten nagy tisztelõi Mandelának. (GT)
 
13:15 A játékosok visszatértek a szállodába ebédelni és a parton sétálva láthatóan élvezték néhány fiatal rajongó társaságát. Ebéd után pedig pihennek egyet az esti mérkõzés elõtt. Én addig megkeresem Tonyt, hogy váltsunk pár szót a csapat fizikai felkészültségérõl. (GT)
 
 
13:27 Sikerült ma egy órát szakítanom edzésre a szálloda konditermében, nem vagyok valami nagy fitness guru, de Quinton Fortune társaságában még kevesebbnek éreztem magam. Õ mindig rendkívül jó formában van. Amikor elhagyta az edzõtermet Niall Bruton, a Nike alkalmazottja érkezett, gondoltam végre valaki, aki egy szinten van velem erre kiderült, hogy 1996-ban képviselte hazáját az olimpián és azóta is rendszeresen edz... (NC)
 
16:25 Itt az ideje, hogy elinduljunk a stadionba, mivel a mérkõzést egy, az MTN által szervezett rajongói találkozó elõzi meg. (GT)
 
 
19:05 Itt vagyunk a Moses Mabhida Stadionban és mi már tudjuk a kezdõt. Lindegaard, Veseli, Ferdinand, Wootton, Brady, Lingard, Carrick, Scholes, Macheda, Hernandez, Berbatov. (NC)
 
19:30 Nagy az izgalom, rengeteg az újságíró. Hihetetlen, de nincs internet kapcsolat ezért csak egy késõbbi idõpontban számolok be az eseményekrõl. Nemsokára kezdõdik a mérkõzés, amit mindenki nagyon vár már. Jó szurkolást mindenkinek! (GT)
 
23:55 Õszintén mondom, én még ilyet nem láttam. Már nagyon sok stadionban megfordultam, de sosem találkoztam olyannal, hogy ne legyen internet kapcsolat, de technikai zseninknek, Coppacknak sikerült megoldania, hogy eljuttassa a meccs jegyzõkönyvet az OT-ra, munkatársainknak. A mérkõzés utáni interjújában Sir Alex elégedettségének adott hangot, elmondta, hogy "Ez egy jó munka volt" - és elégedett, hogy gyõzelemmel indult a túra Kiko Macheda góljával. (GT)
 
00:35 A fõnök elismerte a meccs utáni sajtótájékoztatón, hogy nem szeretné, ha Dimitar Berbatov elhagyná a klubot, de nem áll a játékos útjába, ha az megfelelõ ajánlatot kap és távozni szeretne. (GT)
 
00:50 Még felteszem a galériába a ma készült képeket, aztán ideje szundítani egyet, mielõtt egy újabb forgalmas reggel elé nézünk, amikor is újabb interjúk következnek a játékosokkal. (GT)
 
 

Addig is olvassátok Jesse Lingarddal készült interjúnkat a ManUtd.com-on, amiben a debütálása élményeirõl számol be. Viszlát holnap, sziasztok. (GT)

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!