Túra napló

A ManUtd.com újságírói, Nick Coppack és Gemma Thompson elutaztak a csapattal, és rendszeresen friss turné blogokkal látják el a rajongókat, melyek közül a sorozat harmadik részében a durbani élményekrõl számolnak be a golfpályán és a szafarin.


Július 19. csütörtök

 
08:10 Jó reggelt mindenkinek a túra negyedik napján. Sietek, remélem reggeli után sikerül elkapnom néhány srácot, hogy beszámoljanak a tegnapi AmaZulu elleni mérkõzéssel kapcsolatos tapasztalataikról. (GT)
 
10:40 Sikerült utolérnem öt játékost, Ben Amost, Scott Woottont, Ryan Tunnicliffe-t, Tyler Blackettet és  Paul Scholest. Mindannyian egy kicsit fáradtan keltek ma reggel a tegnap esti mérkõzés után. Már túl vannak egy könnyebb lazító edzésen. Ebéd után két csoportra osztva fogjuk megnézni Durban látványosságait és hamarosan mindenrõl beszámolunk, remélhetõleg néhány remek kép kíséretében. (NC)
 
11:50 Mint ahogyan már azt említettem, velünk vannak a turnén volt játékosok is Quinton Fortune, Bryan Robson, Gary Bailey és Denis Irwin, nekik is hasonlóan zsúfolt napjaik vannak. Különbözõ eseményeken vesznek részt, versenyeken, szurkolói találkozókon. A legtöbb ex-Vörös Ördög részt vett már egy kérdezz-felelek játékban is, Robbo kapta a legtöbb kérdést, többek között azt, hogy melyik a kedvenc mérkõzése a múltból és tudjátok mit válaszolt? Tippeljétek meg! Írd le hozzászólásban! Nemsokára elárulom. (GT)
 
13:31 Jó volt látni, hogy hogyan játszik Kagawa vörös mezben, még ha csak pár percig is. Mindig izgatottan várom az új játékosok produkcióját, ahogyan Nick Powell játékát is várom már. És nem kizárt, hogy rajtuk kívül is hamarosan még egy új arccal bõvül a csapat. Lehet, hogy egyikük éppen a te kedvenc játékosod lesz. Tudj meg többet róluk a ManUtd.com 'Új dedikálások' rovatában! (NC)
 
14:38 Nick és én a két csapatra osztott játékosokkal tartottunk délután. Nick többek között Scholesy és Carrick társaságában a golfpályára tart, míg én egy buszon ülök, amely egy durbani szafarira visz bennünket. Rio Ferdinanddal is készült egy MUTV felvétel és hogy mirõl szól? Hamarosan adásba kerül. Nézd meg! Kihagyhatatlan! (GT)
 
 
15:35 Na ezt sosem hittem volna. Végre láttam, hogy Scholesy valamit elbaltázott. Borzalmas golfjátékos, aminek egy kicsit örülök, mert nem lenne tisztességes, ha mindenben kiváló lenne. Sir Alex viszont igazi profi, nagyon jól játszik és Carrick sem volt rossz. (NC)
 
16:00 Míg Nick golfozgat, addig én a hegyek között furikázom zebrák és zsiráfok között. Kattognak a gépek, csak most a játékosok a kamera másik oldalán vannak és szorgalmasan fotózzák, biztonságos távolságból a dzsipekrõl az állatokat. (GT)
 
17:04 A sikeres túra kezdésrõl, a dél-afrikai felvételekrõl a ma esti Inside the Tour programban számolunk be. Látható lesz Rio Ferdinand videónaplója, mely nagyon érdekes akciót és reakciót mutat be az AmaZulu meccsrõl és érdekes interjúkat tartalmaz Anderson, Frederic Veseli, Scott Wootton, Nick Powell, Tyler Blackett, Marnick Vermijl, Davide Petrucci és a Vörös Ördögök legendája, Denis Irwin közremûködésével. (GT)
 
18:20 A dél-afrikai tûzõ naptól kitikkadva tértek vissza a szállodába a golfozók. A Sir Alex és John Alexander (a klub titkára) páros magasan verte a középpályás Carrick-Scholes párost. Mire Scholes rávágta: "Errõl nem muszáj írnod a naplóban," erre Carrick: "Ez semmit nem jelent, mi csak szórakozásból játszottunk, nem vettük komolyan a meccset." Erre persze a fõnök is azonnal tromfolt és széles mosollyal csak annyit mondott: "Pedig ma nem is voltam formában". John pedig hozzátette: "Sir Alex mindig gyõz." (NC)
 
 
20:06 Remek képek készültek a golfpályán és a szafari parkban. A srácok nagyon bátrak voltak, amikor a nyakukba vették az óriáskígyót. Feltöltöttem az összes képet a galériába. Jó szórakozást hozzájuk! (GT)
 
 
20:18 Videókat is készítettünk, mindent megnézhettek a ManUtd.com-on. A baloldali menüben a RELATED VIDEO felirat alatt az összes felvétel megtekinthetõ. Többek közt az is, amikor a játékosokhoz afrikai táncosok is csatlakoztak és a fantasztikus énekes duetett Chichától és Andótól. Ne hagyd ki! Nemsokára itt a szombat, a Cape Town elleni meccsen már keményebb küzdelemre számítok. Nagyon várom a mérkõzést, amit élõben közvetít majd a MUTV. Jó éjt mindenkinek. (GT)
 
20:25 Azt hittéttek, hogy elfelejtettem Robbo válaszát? Hát nem. Aki az 1991-es Kupagyõztesek Európa Kupája döntõjére tippelt, az találta el a helyes választ. (GT)
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!