Túra napló: Sanghaj

A ManUtd.com újságírói, Nick Coppack és Gemma Thompson elutaztak a csapattal, és rendszeresen friss turné blogokkal látják el a rajongókat, melyek közül a sorozat hetedik részében a sanghaji érkezésrõl számolnak be.


Július 22. vasárnap 
 
22:02 Megérkeztünk Sanghajba. Már most szeretem ezt a helyet, nagyon meleg fogadtatásban volt részünk. Fantasztikus volt, ahogyan a késõi érkezés ellenére több száz rajongó bezsúfolódott az érkezési oldal várótermébe. Mindenki be volt öltözve, zászlók, sálak, pólók, poszterek voltak a szurkolóknál, sõt a játékosok rengeteg személyes ajándékot is kaptak. Nézd meg Nick videóját az érkezésrõl! Mielõtt felszálltunk a szállodába tartó buszra, a játékosok szorgalmas aláírás osztogatásba kezdtek. Jól esett egy kicsit kinyútóztatni a lábunkat a 16 órás repülõút után, egy könnyed edzésen. Holnap zárt tréningen vesznek részt a srácok, melynek része lesz a konditeremi edzés is. Nickkel kivételesen most mindketten ott leszünk az üdvözlõ sajtótájékoztatón, melyen a fõnök és Rio fogja képviselni a csapatot. (GT)
 
 
22:35 Addig is, hogy megfelelõ hangulatba kerüljünk a meccsre, nézzük meg a 2009-es túra Malajzia nemzeti tizenegye elleni mérkõzésének góljait! (GT)
 
 
23:14 Lehet, hogy észrevettétek a blog elején az idõeltérést Manchesterhez képest, mivel a sporttudományi és orvosi gárda úgy döntött, hogy az idõeltolódás minél kevésbé viselje meg a játékosokat, bevezették a "Manchester United idõt", ezért a lefekvés és az ébresztõ más idõpontokban lesz, mint eddig. Fantasztikus szervezkedés történt egyébkén a túra megkezdése elõtt, szinte percrõl percre kidolgoztak mindet, hogy a lehetõ legkevesebb negatív hatás érje a játékosokat a túra alatt és maximálisan a hasznukra váljon ez a néhány hét felkészülési idõszak. Külön tervek készültek az edzésekrõl, az étkezésekrõl, a megfelelõ szabadidõ biztosításáról a lefekvés és az ébresztõ idõpontjairól, tételesen minden napra kidolgozva. (GT)
 

23:56 Nos ideje ágyba bújnunk, mert a "Manchester United idõ" szerint is már késõre jár! Reggel egy zárt edzéssel kezd a csapat és ott leszünk a fõnökkel és Rioval az üdvözlõ sajtótájékoztatón is. Holnap találkozunk, jó éjt mindenkinek. (NC) 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!