Írországban készülnek a tartalékok

Felkészülésük részeként két mérkõzést játszik majd Írországban a Manchester United tartalék együttese, ahol az utazó keretben két érdekes név is helyet kapott.


Ma, azaz július 23-án a Longford Town együttese (ahol az egykor United-játékos, Keith Gillespie is játszik) ellen lépnek majd pályára az ifjú Vörös Ördögök, míg júlis 25-én a Cork City lesz az ellenfél.

 

Az ellenfeleknél azonban sokkal érdekesebb az utazó névsor:

 

1 Jonathan Sutherland
2 Luke Hendrie
3 Michele Fornasier
4 Sean McGinty
5 Luke Giverin
6 Reece James
7 Gladestony
8 Agnaldo
9 Charni Ekangamene
10 Adnan Januzaj
11 Tom Lawrence
12 Jack Barmby
13 Mats Daehli
14 Donald Love
15 Kenji Gorre
16 Jack Rudge
17 Joshua King
18 Gyliano van Velzen
19 James Robinson
20 Larnell Cole

 

Azonnal kitûnik a két brazil játékos. Mindketten próbajátékon vesznek részt a Desportivo Brasiltól, azonban Gladestony az elõzõ szezont kölcsönben az FC Twente együttesénél töltötte - pletykák szerint õ már a United játékosa, de egyelõre még nem történt megerõsítés az ügyben.

 

 

Számos akadémista is bekerült: Sutherland szinte biztosan nagy szerephez jut majd az elõttünk álló szezonban a tartalékoknál, azt követõen, hogy Amos a Hull Cityhez került kölcsönben, Coll és Jacob pedig távozott a klubtól. Hendrie, Rudge Gorré és Love mind egy lépést feljebb lépve folytathatják karrierüket, karöltve a nagyon tehetségesnek tartott Daehli, Januzaj, Barmby trióval.

 

Egyúttal ez lesz az elsõ alkalom, hogy pályára léphet a csapatban a nyári új igazolás, Reece James, aki a Prestontól került a Unitedhez. Õ a nyáron távozott egykori United játékos, Matty öccse, és az év végén tölti be 19. életévét. Pozitív, hogy ott lehet a keretben Larnell Cole, aki sérülésébõl való visszatérésén dolgozik, amely egyébként megakadályozta, hogy ott lehessen a felnõtt csapat túráján is. Sean McGinty ezen mérkõzéseket követõen csatlakozik majd kölcsönben az Oxford City gárdájához.

 

Végül néhány szó, a legelvakultabb United szurkolók számára is ismeretlennek ható James Robinsonról. Születési idejét tekintve õ már 26 éves, úgyhogy nem igazán érthetõ, hogy miként kerülhetett be a csapatba. Valószínûleg õ lesz a tartalék kapus, miután Sutherland az egyetlen bevethetõ játékos ezen a poszton jelen pillanatban a tartalékoknál.


Stretford-End.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!