Rooney kihagyja a derbit

Sir Alex Ferguson szokásához híven, ma délelõtt sajtótájékoztatót tartott a csapat jelenlegi helyezérõl.


A menedzser elégedett csapata erejével annak ellenére, hogy Wayne Rooney és Owen Hargreaves sérülése nem javult megfelelõen.

Rooney - aki pár napos spekulációt követõen végül csak aláírta új, öt éves szerzõdését a múlt héten - jelenleg boka sérülésébõl lábadozik és piehnést adtak a játékosnak.

Wayne október 18-án szenvedett sérülést az egyik edzésen, akkori hírek arról szóltak, hogy 3 hetet kell kihagynia és akkor úgy tûnt, a november 10-én megrendezésre kerülõ, City elleni mérkõzésen térhet vissza, azonban Ferguson nem biztos abban, hogy addigra minden rendben lesz a játékossal.

"Wayne jelenleg távol van, de nem a gyógyulása miatt." - mondta a menedzser. "Mielõtt elutazott, gyógyulása érdekében mindent megtett, de most pihen, aminek mi örülünk." Arra a kérdésre, hogy a három hetes elõrejelzett felépülést még mindig tartják, így válaszolt Ferguson: "Azt hiszem hosszabb is lehet."

Mindezek mellett Javier Hernandez formája hatalmas pluszt adhat a csapatnak Rooney távollétében is és Sir Alex úgy érzi, csapata elég erõs. Sérülésekrõl elárulva hozzátette: "Ryan Giggs hétfõn kezdheti meg az edzéseket, azt hiszem sokat haladt elõre. Michael Owen az egyik edzésen sajnos térdín sérülést szenvedett. Nagyon csalódott emiatt, mert 4-5 hétre ismét kidõlt a sorból."

"Owen Hargreaves továbbra is a hosszú ideje tartó, komoly sérülésébõl lábadozik. A következõ néhány héten biztos nem fog még pályára lépni. Nagyon jól haladt a felépüléssel, amióta elõször visszatért edzésre, de úgy tûnik, megragadt kicsit a gyógyulásban és most visszatért az erõnléti edzésekhez. Jelen pillanatban õk a sérültjeink, a csapat nagyon erõs, reméljük ez így is marad."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!