Újabb, több millió fontos megállapodás

Van egy régi mondás - a pénz, pénzt csinál - és ez minden bizonnyal igaz a világ legértékesebb klubjára, a Manchester Unitedre is, mivel egy újabb, több millió fontos üzletet ütöttek nyélbe.


A Bwin Sportfogadási cég hivatalos szponzori szerzõdést kötött a 2012/13-as szezonra a Manchester United FC-vel.
 
A Bwin-nek 2013-ban lejár az évi 16 millió eurós szerzõdése a La Liga bajnok Real Madriddal. A fogadási társaság megragadta az alkalmat, hogy átalakítsa promóciós terveit és váltson a távoli spanyol piacról, ahol már egy remek expozíciót teremtettek. A Bwin.party társ-vezérigazgatója, Norbert Teufelberger elmondta:
 
"A bwin.com rendelkezik több szponzorációs joggal is, amelyek tökéletesen illeszkednek a bwin.com termékeihez. Ahogyan a Manchester United is, mely híres nemzetközi rajongótáborral bír, több mint 25 millióan kedvelik a Facebookon és a több mint 200 hivatalos rajongótábora van 24 országból világszerte."
 
 
Manchester United jelenleg számos nagyvállalattal áll szponzori kapcsolatban, köztük az AON évi 20 millió fonttal, a Nike évi 23.5 millió fonttal és a DHL évi 10.5 millió fonttal támogatják a klubot. A bejelentést követõen a többmillió fontos üzlet létrejöttérõl a klub honlapján a következõ üzenet jelent meg:
 

"A sportvilág két nagy óriása szerzõdött és létrehozott egy lenyûgözõ partnerséget. Mostantól kezdve a bwin online játék-és fogadási vállalat valamint az angol rekord-bajnok Manchester United hivatalos partnerek." 

 


footballtradedirectory.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!