Túra napló: Sanghaj

A ManUtd.com újságírói, Nick Coppack és Gemma Thompson elutaztak a csapattal, és rendszeresen friss turné blogokkal látják el a rajongókat, melyek közül a sorozat következõ részében a meccsnap elõtti sajtótájékoztatókkal tûzdelt zsúfolt napról számolnak


Július 24. péntek

 

07:10 Nehéz volt az ébredés, pedig rohannom kell, a játékosok már reggeliznek és utána Michael Carrickkel lesz interjúm. (GT)

 

08:45 Kell adnom egy kis borravalót a személyzetnek, szegényekkel átpakoltattam az egész szobát. Kellett ugyanis egy szabad sarok az interjú felvételéhez, melyet Antonio Valenciával, Davide Petruccival és Federico Machedával készítek hamarosan. A fotelek az ágyon, az asztal a fürdõben... Úgy néz ki a szobám, mintha házibuli lett volna itt az éjszaka. (NC)

 
09:35 Jesse Lingardot kérdezték a DHL rendezvényen, hogyan érzi magát az elsõ csapatban. "Nagyszerûen. Rio mindig megteremti az alap hangulatot, állandóan viccelõdik. Remekül szórakozunk mindig. Az edzésen pedig sok jó tanáccsal látnak el bennünket, ami még nagyobb élményt nyújt. Sir Alex is személyesen köszöntött bennünket az elsõ csapatban. Nagy megtiszteltetés és óriási lehetõség, hogy itt lehetünk. Remélem kapok majd esélyt az szezon többi részében is a bizonyításra" - válaszolta. (NC)
 
11:41 Nick, David Stowell és én éppen a Red Voices podcast interjút vesszük fel Michael Carrickkel. Jó volt beszélgetni vele, tükörképet mutatott nekünk a túra eddigi eseményeirõl és beszélt az új játékosokról Shinjirõl és Nickrõl. (GT)
 
 
12:54 Különbözõ szponzori rendezvények zajlanak jelen pillanatban a szállodában és egyéb más helyszíneken is. A játékosok be vannak osztva, mindenki részt vesz valamelyik eseményen. Én egy mini sajtótájékoztatón vagyok Lindegaarddal és Machedával, akiket a helyi média a holnapi találkozóval kapcsolatban faggat. Szó volt arról is, hogy srácok részt vesznek csütörtökön a Hublot jótékonysági divatbemutatóján, és az egyik újságíró hölgy megjegyezte, hogy Lindegaard remekül mutatna a kifutón. Ezen jól mulatott a közönség. (GT)
 
 
14:28 A Chevrolet által rendezett sajtótájékoztatón vagyok, melyen Nick Powellt, Rio Ferdinandot és Michael Carricket kérdezik. Többek között arról, hogy a futballon kívül melyik az a kedvenc olimpiai esemény, amit szívesen megnéznek. Ferdinánd és Powell a teniszt mondták. Powell Nadal fan, míg Rio inkább Federer rajongó. Carrick pedig bevallotta, hogy õ alig várja a tollaslabda és a kerékpáros versenyszámokat és reméli, hogy Nagy-Britannia szerez ezekbõl néhány érmet. (NC)
 
 
14:36 Most kezdõdött a nyílt edzés, ahogyan jönnek sorban a játékosok az öltözõbõl a rajongók a nevüket kiabálva éljeneznek. Igazi hõsként fogadják a fiatalokat is. (GT)
 
14:44 Korábban Shinji Kagawa a Chevrolet rendezvényén elismerte, hogy azt reméli, játszhat majd kedvenc posztján. "Beszélgettem Sir Alex-szel és elmondtam neki, hogy a Dortmundnál mi volt a kedvenc posztom, hogy második csatárként szeretek leginkább játszani és remélem lehetõségem lesz erre majd a Unitedben is." (NC)
 
 
16:56 Az MUTV a nyílt edzésen készített egy interjút a sikongó és éneklõ rajongók hátterével, amelyben a fõnök többek között beszél a holnapi játékkal kapcsolatos terveirõl is. (GT)
 
 
20:39 Feltettem egy pár képet a galériába. Itt megnézhetitek. Nick készített egy nagyon szórakoztató interjút Petruccival, és az õ nagy haverjával, Kikoval. Méltatják egymás jó tulajdonságait és ahogyan az barátok közt szokás egy kis évelõdés is helyt kap a beszélgetésben, de nem mondok többet, megnézhetitek majd az interjút az MUTV adásában. (GT)
 
21:55 Most már hivatalos, a holnap esti játék telt házas lesz. Bár a sanghaji rendõrség csökkentette a kínai United szurkolóknak kiadott jegyek számát, biztonsági elõírásokra hivatkozva. Egy kis kedv csináló itt! (GT)
 
22:20 Az a pletyka járja a kínai médiában, hogy a 45 éves Zhu Jun, a Shanghai Shenhua FC tulajdonosa is pályára lép holnap. Na erre külön kíváncsi leszek! Ennyi volt mára. Jó éjt mindenkinek, holnap találkozunk. (GT)


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!