Sir Alex Kagawát dicséri

Sir Alex Ferguson elégedett volt a Shanghai Shenhua elleni teljesítménnyel és lenyûgözte a meccs emberének választott Shinji Kagawa.


A japán csillag megszerezte elsõ gólját a Manchester United színeiben, ami elég volt ahhoz, hogy a csapat megnyerje a Chevrolet Cup-ot. Kagawa Bébé átadását értékesítette a találkozó második félidejében. A mérkõzést végig uralták a Vörös Ördögök az igen párás idõben.

"Nagyon elégedett voltam" - mondta a menedzser. "A második félidõben jók voltunk, növeltük a tempót és több játékossal próbáltunk a tizenhatoson belülre kerülni."

"Az elsõ félidõben kissé aprólékosak voltunk, de nagyszerûen megoldottuk a dolgot. Sokat kellett futni, mert az ellenfél nagyon szervezetten játszott, végig a labda mögött voltak minden játékosukkal. Soha nem könnyû az ilyen csapat ellen játszani, mégis lõhettünk volna néhány gólt."

 


"Úgy vélem, rengeteget birtokoltuk a labdát és a legtöbb esetben Kagawa részese volt ennek. Õ volt a meccs embere, meg is érdemelte. A helyzetét jól oldotta meg, bár megpattant a lövése. Bébének szintén nagy érdemei voltak a gólban, aki elõkészítette az egészet. Beállása után nagyon jól játszott Bébé.

"Kagawa jól beilleszkedett. Igazán jó játékos lesz, lenyûgözött ma este. Amilyen tudatosan veszi át a labdát, amilyen tempóban fordul és ahogy támadja a védõket, mind nagy nyereség számunkra."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!