Nincs probléma Powellel

Nick Powell nem szenvedett sérülést a Shanghai elleni, 1-0-ra megnyert felkészülési mérkõzésen.


Az új igazolás az elsõ játékrészben csúszott össze Shouting Wanggal, ám rövid ápolást követõen folytatni tudta a játékot.

"Rendben voltam" - mondta Powell az MUTV-nek a találkozót követõen. "Kicsit megijedtem, de a lábam rendben van, jól vagyok."

"Nagyszerû volt, hogy elõször kezdhettem, mert kicsit több idõt szerettem volna magamnak, hogy megmutassam, mit tudok. Itt sokkal másabb, mint a Crewe-nál - õk Swindonban vannak egy hadi táborban, én pedig Kínába jöttem, kicsit megmosolyogtató. A csapattársaimmal jól kijövök, nagyszerû a társaság, örülök, hogy velük lehetek."

 


Sir Alex Ferguson elégedett volt Powell játékával még akkor is, ha a fiatal középpályás nagy helyzetet rontott a találkozó korai szakaszában.

"Nick Powell jól játszott" - mondta a fõnök. "Ez csak az elsõ meccse volt és még csak 18 éves. Az elsõ félidõben egy igen rossz becsúszást szenvedett el, ami fájdalmas is volt, de tovább játszott, ám úgy gondoltam, jobb, ha lehozom, mert kissé érezte még. A fiú mindkét lábbal jó, remek egyensúlya van, igazán tudatos. Úgy néz ki, akibõl igazán top játékos válhat."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!