Chicha szurkol a mexikói olimpikonoknak

Chicharito elmondta, élvezi elsõ teljes felkészülési szezonját a Unitednél azok után, hogy az utóbbi két évben nagyon elfoglalt volt, ám fél szemmel a mexikóiak olimpiai teljesítményére is figyelni fog az elkövetkezendõ két hét során.


A Vörös Ördögök támadója a 2010-es világbajnokság óta szinte megállás nélkül játszott két éven át, mivel tavaly nyáron az Arany-kupán is részt kellett vennie Mexikó válogatottjával, és sokáig úgy tûnt, õ is csatlakozik Tom Cleverleyhez, Ryan Giggshez, Rafaelhez és David de Geához, akik részesei lesznek az olimpiának, ám végül a United és a mexikói szövetség úgy döntött, az lenne a legjobb a 24 éves csatárnak, ha a manchesteri felkészülésben venne részt.

Bár mindig szenvedélyesen képviseli hazáját, Hernandez bevallotta, örül, hogy a teljes felkészülési szezonban részt vehet annak ellenére is, hogy nagyon sokat vár Mexikótól a londoni játékok alatt.

"Természetesen én mindig imádok a hazámért játszani, de a döntés megszületett és nagyon boldog vagyok, hogy keményen dolgozhatok a United felkészülési szezonjában" - mondta Chicha az Inside Unitednek.

"Úgy gondolom, Mexikónak valódi esélye van és sok jó játékossal rendelkezik. Nagyon jó generáció ez. Megnyertük a touloni tornát (igen elismert U21-es sorozat minden évben), szóval nagy reményekkel vághat bele a csapat."

 


"Tudjuk, hogy Mexikóban a labdarúgás nagyon népszerû sport, mind a gyerekek, mind a felnõttek nagyon remélik, hogy éremmel tér haza a csapat. Ez az álma a mexikóiaknak, ez az álma mindenkinek, aki játszik majd. Minden jót kívánok nekik!"

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!