Túra napló: Sanghaj

A ManUtd.com újságírói, Nick Coppack és Gemma Thompson elutaztak a csapattal, és rendszeresen friss turné blogokkal látják el a rajongókat, melyek közül a sorozat következõ részében a meccsnap eseményeirõl számolnak be.


Július 25. szerda

 
09:46 Jó reggelt mindenkinek a nagyon meleg Sanghajból. A játékosok a földszinten reggeliznek mielõtt kezdõdik a ma esti játék, azaz a ma délutáni játék, a "Manchester United idõ" szerint. (GT)
 
10:35 Ha a mai játék döntetlennel végzõdne, hosszabbítás, majd büntetõk következnek, hisz a tét nem más mint a Chevrolet Kína Kupa. (GT)
 
 
11:25 A stadionba tartunk, a DHL és a Nike rendezvénye. Ha minden jól megy, mûködni fog a wifi és élõben tudunk közvetíteni a meccsrõl, nem úgy mint az elmúlt két találkozón, ahol a technika ördöge alaposan kibabrált velünk. (GT)
 
13:52:A csapat már a Shanghai Stadionban van, hamarosan megtudjuk a kezdõt. Még mindig találgatások folynak Didier Drogba megjelenésével kapcsolatban a találkozón, de nagyon úgy tûnik, hogy sérülés miatt ma nem léphet pályára. (NC)
 
14:25 United vs Shanghai Shenhua: Lindegaard, Veseli, Ferdinand, Carrick, Brady, Valencia, Powell, Petrucci, Anderson, Kagawa, Macheda. Sem Anelkát, sem Drogbát nem látom az ellenfél játékosai között és ami engem személyesen a legjobban elszomorít, a Shenhua tulajdonos Zhu Jun sem lép ma pályára, ahogyan azt tegnap a kínai média híresztelte. (GT)
 
 
16:00 Az elsõ félidõ gól nélkül telt. Nick Powell kihagyott egy nagy lehetõséget, míg Anders Lindegaard bemutatott egy nagyszerû védést. (NC)
 
17:00 A Chevrolet Kína Kupát 1-0-ás gyõzelemmel a Vörös Ördögök nyerték Shinji Kagawa góljával. Valaki elátkozott bennünket a mérkõzés elsõ felébe még tökéletesen mûködött a wifi, aztán se kép se hang. Így ismét nem tudtuk a meccs közben frissíteni a blogot. De a MUTV adásában élõben követhette mindenki a történéseket. Én és Nick megyünk a fõnök sajtótájékoztatóra és egyéb interjúk is lesznek. Ha jól emlékszem a MUTV-nek is lesz a mérkõzés után interjúja a játékosokkal. (GT)
 
 
19:12 Ismét egygólos gyõzelem született Shinji Kagawa elsõ góljával a Vörös Ördögök színeiben. Sam Johnstone-nak sikerült kapott gól nélkül debütálnia, míg Davide Petrucci és Bebe remekeltek a meccsen. Sir Alex fiai megnyerték a versenyt, a nagy meleg és magas páratartalom ellenére is. Ezek után már az otthoni optimális körülmények között gyerekjáték lesz hozni a formájukat. Tettem új képeket a galériába. Mára ennyi volt. Viszlát holnap, jó éjt mindenkinek. (NC)
 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!