Joyce elégedett a rövid túrával

Warren Joyce úgy érzi, írországi rövid túrájukból sokat profitáltak a fiatal játékosok.


A tartalékok menedzsere fiatalokból összeállított csapattal indult a Longford és a Cork City elleni mérkõzéseknek, amelyeken csak Mats Daehli tudott eredményes lenni, ugyanis góljával gyõztek hétfõn a Vörös Ördögök a Longford ellen, majd szerdán 2-0-ás vereséget szenvedtek a Corktól.

Mindez része volt a nagyon fiatalok fejlõdésének és bár néhány szempontból a Cork City elleni mérkõzésen mutatott teljesítmény csalódást keltõ volt, természetesen volt bõven pozitívum is a két mérkõzés során.

"Remélhetõleg rengeteg dolog van, amit hasznosítani tudnak" - mondta Joyce. "Olyan szép számú szurkolósereg elõtt játszhattak, akik az ellenfélnek drukkoltak és ilyenben még nem volt részük."

"Persze ott az ifjúsági FA Kupa, amin olykor 10-15 ezer ember elõtt is játszhatnak az Old Traffordon, de ott nincs olyan hangulat, mint ami ezeken a mérkõzéseken volt. Úgy érezhették magukat szerintem, mintha egy bajnoki összecsapáson lettek volna, nagyszerû volt a hangulat, mindez új volt sokuk számára."

 


"Vannak dolgok, melyek csalódást keltettek, de a mutatott játéknak örülök. Bár voltak kiábrándító egyéni teljesítmények is, valamint sok olyan is, amikor csoportosan volt csalódást keltõ a produkció."

"Elõzetesen beszéltem velük és elmondtam, az emberek elõször látják majd õket és ez alapján alkotnak majd véleményt, hogy milyen játékosok és emberek valójában a srácok. Lehet, hogy nem valós, amit elgondolnak, de ettõl is fejlõdnek."

"A jó dolog, hogy egy focistának mindig van újabb esélye. Visszatér az edzéshez, ahol mindent bele kell adni és pénteken, valamint szombaton a maximuot kell nyújtani ismét."

"Mindkét meccs jó volt, igazán versenyképes olyan csapatok ellen, akik jól bántak a labdával, úgyhogy mindez nagyszerû számunkra."

"Mindig próbálunk jó futballisták mellett tisztességes embereket is nevelni a srácokból, ezért is jó, hogy eljöttek és átélték mindezt Írországban. Jó olyan emberek ellen játszani, akik le akarnak gyõzni téged!"

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!