Daehli sokak figyelmét felkeltette

Warren Joyce elárulta, Mats Daehli könnyedén felvette a tartalékok világának néha nem éppen könnyû ritmusát.


A norvég középpályás életkora alapján még mindig játszhatna az akadémiai szinten, de az elõzõ szezonban már rövid idõre belekóstolhatott, milyen egy szinttel feljebbi levegõt szívni, ezen a héten pedig Írországban szerepelhetett a tartalékokkal két felkészülési mérkõzésen.

 

Ráadásul a tinédzserkorú játékos szerezte a Longford Town elleni mérkõzés egyetlen gólját, amellyel egyértelmûen felkeltette a helyi újságírók érdeklõdését is.

 

 

Amikor a Corkban rendezett barátságos mérkõzést követõ sajtótájékoztatón Daehli legjobb posztjáról kérdezték, Joyce így válaszolt:

"Õ nem egy fel-alá futkosó szélsõ, de jelen pillanatban azon vagyunk, hogy minél többet kipréseljünk belõle, mert fizikálisan már közel áll a maximumához."

 

"Úgyhogy megkértük, hogy próbáljon mindig olyan pozícióba kerülni, ahol hozzá tud kerülni a labda, mert nagyon szép dolgokat tud olyankor csinálni, de ettõl függetlenül nem szeretnénk szélsõt faragni belõle."

 

"Õ egy nagyon okos futballista. Tehetséges, de ma este egy kicsit túlpörgött és többet futhatott volna, hogy ezzel is problémákat okozzon nekik. Jól kezeli a labdát, de még sokat kell tanulnia ebben a pozícióban. Technikailag remek játékos, akinek fantasztikus elgondolásai és megoldásai vannak, és lát a pályán."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!