Adjátok meg azt, mint Rooneynak és megyek

Robin van Persie ugyanazt a bért kéri, amit Wayne Rooney kap. Ha a Manchester United hajlandó megadni, õ csatlakozik is a Vörös Ördögökhöz.


Korábban kiderült, az Arsenal csatár leginkább a Manchester Unitedbe igazolna, ám elõbb a két klubnak is meg kellene egyezniük a játékos áráról.

A Uniteden kívül a bajnok Manchester City, valamint a Juventus is ajánlatot tett a távozni kívánó van Persie-ért, ám egyik ajánlat sem közelíti meg a Ágyúsok igényét, mondván a holland hamarosan 29 éves lesz, ráadásul csak egy év van vissza szerzõdésébõl.

Van Persie hároméves szerzõdés hosszabbítást utasított el, melyben a jelenlegi klubja heti 130 ezer fontos bért biztosítana számára, plusz egyszeri, 5 millió fontos bónuszt is adtak volna neki a hosszabbításért. Azonban a csatár úgy véli, ha a Unitedhez igazolna, az mindenképp növelné esélyeit arra, hogy kupákkal is gazdagodjon.

 


A holland csupán egy FA Kupa elsõséget tudott begyûjteni az Ágyúsokkal, akikrõl úgy gondolja, nincs megfelelõ keretük ahhoz, hogy a Premier League bajnoki címéért harcoljanak. Ám ahhoz, hgy a Manchester Unitedhez csatlakozzon, még az õ igényeit is el kell fogadnia Sir Alex Fergusonnak.

Ugyanis van Persie elvárja, hogy ugyanazt a bért kapja átigazolása esetén, mint Wayne Rooney, aki jelenleg kb. 220 ezer fontot tehet zsebre hetente. A hírek szerint a United belemenne ebbe, amennyiben sikerülne megegyezniük az Arsenallal az átigazolási díjról. A Vörös Ördögök 15-20 millió font közötti összeget adnának a játékosért, többet nem fizetnének érte a londoni csapatnak.

 


express.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!