Üzlet az üzletben

Az Aon és a Manchester United ma bejelentette, új úttörõ együttmûködési programját, amelyben kihasználva magas szintû tudásukat, mindkét szervezet élvezheti az egyedülálló korszerû "üzlet az üzletben" hálózat elõnyeit.


A világ vezetõ - kockázatkezelési és emberi erõforrás tanácsadó - multinacionális vállalata, az Aon még két évig marad a világ legnépszerûbb labdarúgó klubjának, a Manchester Unitednek elsõdleges mezszponzora, majd 2014-tõl tervezik az átmenetet az üzleti együttmûködés következõ szakaszába, melyben a multinacionális vállalat a Manchester United rajongói Üzleti Hálózatának és a Manchester United Alapítványnak névadó szponzora lenne. Az Aon célkitûzései összhangban vannak a globális ikonikus márka által szerzett ismeretséggel.
 
"Mind az Aon, mind a United is tudja, hogy szükség van különbözõ stratégiákra, különbözõ célkitûzésekre a céljaik eléréséhez. Az Aon továbbra is erõs üzleti kapcsolatban áll a klubbal " - mondta David Gill vezérigazgató.
 
 
"A partnerség elsõ fázisában, amely 2014-ig tart továbbra is a Manchester United márka megerõsítésére, egyben az Aon népszerûsítésére törekszünk. A második fázis célja, hogy folytassa ezt a lendületes együttmûködést a két szervezet között, de még inkább ügyfélközpontú programokkal, melyek új dimenziókat nyitnak meg a Manchester United és az Aon hosszútávú partneri kapcsolatában" - mondta az Aon Nyrt. vezérigazgatója, Greg Case.
 
Az Aon és a Manchester United már dolgozott együtt a globális kezdeményezéseken, többek között a jótékonysági alapítványok támogatásában szerte a világon. Az Aon várja a lehetõséget, hogy folytassa a munkát és támogassa a Manchester United labdarúgó iskolákat, bizonyítva elkötelezettségét a fiatalok fejlõdésében és a játékszenvedélyük kialakítása érdekében. Továbbá gratulálnak az autógyártó óriáscégnek, a Chevroletnek, hogy 2014-tõl a Manchester United elsõdleges mezszponzorai lehetnek.


prnewswire.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!