Valencia ragyogna

Antonio Valencia elmondta, nagy megtiszteltetés számára, hogy õ viselheti a United hetes mezét.


"Az új szezonra való edzés nagyon jól halad" - mondta a szélsõ. "Keményen edzettünk Dél-Afrikában és Kínában is és jó volt játszani néhány meccsen. Öt éve volt utoljára, hogy teljes felkészülési szezonom volt, úgyhogy fantasztikus, hogy ismét lehetõségem volt erre. Jól ment eddig és mindennél elégedettebb vagyok, hogy semmi sérülést nem szenvedtem el."

"Izgatott vagyok, hogy a következõ szezonban én viselhetem a hetes mezt. Ez egy olyan szám, amit nagyon tisztelek, mert nagyszerû játékosok hordták korábban a Manchester United történelme során. Remélem, hogy én is be tudom írni a nevem a történelembe. Ez egy új kaland, de teljesen nyugodt és alázatos vagyok."

 


"Minden játékos sokat vár a következõ szezontól. Nagyszerû a csapatszellem, imádok a csapat része lenni - sok barátom van itt és nagyon sokat nevetek fõleg olyanokkal, mint Evra, Nani, Anderson, Bebe, Chicharito. Amikor azonban dolgozni kell, azt nagyon komolyan vesszük. De ha eljön a szórakozás ideje, akkor azt tesszük."

"Mindannyian nagyon várjuk már az új idényt. Minden meccs részese akarok lenni, de õszintén szólva a csapat szempontja sokkal jobban érdekel, mindent meg akarok nyerni, amiben csak elindulunk, fõleg a Premier League és a Bajnokok Ligája sorozatait. Mi a Manchester United vagyunk és ennek a csapatnak mindig az a célja, hogy ezeket megnyerje."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!