Market Drayton 2-6 Manchester United

Warren Joyce csapata folytatta szezon elõtti felkészülését. Az elõzõ hónap során lejátszott két írországi összecsapás után most a Market Drayton Town volt a tartalékok ellenfele.


Késõ délután heves esõzések voltak arrafelé, de nem sokkal a meccs kezdése elõtt sokat javult a helyzet, a kezdésre pedig szinte tökéletes körülmények mellett játszhattak a csapatok. Jól kezdett a United, már a második percben vezetést szerezhetett volna Joshua King, de a kapus, Matty Cohen bátor kivetõdéssel szedte fel a labdát a csatár lába elõl.

Ám a vezetésre végül 14 percet kellett várni, amikor Ryan Tunnicliffe talált a hálóba. Ezt követõen a meccsen úgy tûnt, mintha minden támadást góllal fejezhetne be a vendég csapat, de vagy elhamarkodott lövés vagy jó védés tartotta szorosan az eredményt.

Bébé - aki a találkozón már 3-4 helyzetet elpuskázott - a 38. percben King jobb oldali beadását bólintotta remekül a kapuba, ezzel lett 2-0 a Vörös Ördögöknek. Davide Petrucci, a csapatkapitány növelte az elõnyt nem sokkal a szünet elõtt, lövése egy Market-védõn megpattanva került a hálóba.

Sam Johnstone-t, a United portását is többször próbára tették a hazaiak. Leginkább távoli próbálkozásokat kellett hárítania, ám leginkább akkor kellett mgmutatnia, mire képes, mikor Kyle Blake csodás szabadrúgását kellett hárítania, amit meg is tett egy fantasztikus védéssel nem sokkal a félidõ vége elõtt. A második félidõ három perce zajlott, amikor Jesse Lingard a hazai szurkolók tapsát is kiérdemelte egy gyönyörû lövéssel, amivel már 4-0 lett az állás.

Az 56. percben ünnepelhettek a Market Drayton drukkerek, miután Craig Ryan magabiztosan értékesítette a megítélt büntetõt. Négy perccel késõbb Petrucci passzából Lingard talált be ismét, majd a 70. percben Kiko Macheda lõtte a hatodik United gólt, míg a hazaiak részérõl Tom Rogers volt eredményes a 76. percben, beállítva ezzel a végeredményt ezen az igen szórakoztató összecsapáson.


Felkészülési mérkõzés
Market Drayton Town 2-6 Manchester United
Greenfields

United: Johnstone - Vermijl(Agnaldo 82.), Veseli(Gladstony 82.), Wootton, Brady - Bebe, Petrucci, Tunnicliffe, Lingard - King(Blackett 67.), Macheda
Nem használt cserék: Gollini, Barmby, van Velzen.

Gólszerzõ: Ryan 56' (11-es), Rogers 76' illetve Tunnicliffe 14', Bébé 38', Petrucci 41', Lingard 48', 60', Macheda 70' 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!