Scholes stílusosan ünnepelte újabb mérföldkövét

Mindössze egyetlen egy dolog hiányzott abból, hogy Paul Scholes emlékezetes hetet hagyjon maga mögött - egy második gyõzelem.


Ezt figyelmen kívül hagyva sikeres hét nap áll az örökifjú középpályás mögött, aki a mérkõzés legjobbja címet maga után vonó teljesítményt nyújtott hétfõn a Newcastle ellen megnyert bajnokin, majd bombagóllal ünnepelte meg pályafutása 150. találatát a Manchester Unitedben a Fulham ellen.

 

 

 


A találat egy újabb azok közül, amely az elmúlt évek során Scholes védjegyévé váltak. 20 méterrõl védhetetlenül sistergõs löketett küldött az ellenfél kapujának bal alsó sarkába.

"Soha nem könnyû gólt szerezni 20 méterrõl" - mondta Sir Alex Ferguson a Fulham elleni mérkõzést követõen.

"De Paulnak ez már a múltban is sokszor sikerült, lenyûgözõ mennyiségû ehhez hasonló gól fûzõdik a nevéhez és most újra letette a névjegyét."

Scholes továbbra is a kilencedik helyen áll a Vörös Ördögök örökranglistáján, ami a gólokat illeti és ismét csak hat gólra van klubtársától, Ryan Giggstõl. A Walesi Varázsló 156. találatát jegyezte hétfõn a Newcastle ellen, amelyet éppen veterán klubtársa és jó barátja passzából szerzett.

Hetedik helyen éppen a mai ellenfél, a Fulham menedzsere, Mark Hughes áll 163 góllal, míg az elsõ hat sorrendje a következõ: Sir Bobby Charlton (249), Denis Law (237), Jack Rowley (211), George Best és Dennis Viollet (179), Joe Spence (168).


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!