Megszerezte Cleverleyt a Wigan

A Sky Sports értesülései szerint a Wigan kölcsönbe leigazolta a Manchester United fiatal középpályását, Tom Cleverleyt.


A sokra tartott U-21-es válogatott játékos egy éven át fog kölcsönben a DW Stadiumban játszani, miután Sir Alex Ferguson korábbi ígéretével ellentétben nem gördített akadályt a játékos idõleges távozása elé.

 

A Wigan Athletic és menedzserük, Roberto Martinez így olyan csapatokat utasítottak maguk mögé a játékos kegyeiért folyó harcban, mint a Newcastle és a Bolton Wanderers.

 

Cleverley számára nem lesz ismeretlen érzés, távol az Old Traffordról futballozni, hiszen már az elõzõ szezont is kölcsönben, a másodosztályú Watford együttesénél töltötte, elõtte pedig a Leicester Citynél pallérozódott szintén egy évig.

 

"Tom egy nagyon ígéretes fiatal játékos, örülünk, hogy hozzánk igazol. Rengeteg poszton bevethetõ, és az érkezésével számos variációs lehetõségünk adódik majd, emellett pedig versenyhelyzetet teremthet a csapaton belül" - mondta Roberto Martinez.

 

"Már régóta nyomon követjük a pályáját és úgy éreztük, hogy õ a megfelelõ játékos, hogy csatlakozzona keretünkhöz. Fiatal, sikerre éhes, és nagyon eltökélt, hogy bizonyítson a Premier Leagueben."

 

Clverley akár már a következõ fordulóban is bemutatkozhat újdonsült együttesében, amellyel azt a Sunderlandet fogadják, ahol egy másik manchesteri kölcsönjátékossal, Danny Welbeckkel nézhetne farkasszemet.


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!