Scunthorpe 1-1 Manchester United

Sir Alex Ferguson is megtekintette a Vörös Ördögök tartalékainak találkozóját, melyen döntetlent értek el a Glanford Parkban.


Nick Powell megszerezte elsõ gólját manchesteri pályafutása során, találatával egyenlített Warren Joyce csapata azok után, hogy Mark Duffy az elsõ félidõben még a hazaiaknak szerzett vezetést. Sam Johnstone visszatért korábbi kölcsön szereplésének helyszínére, a hazai tábor szívélyes fogadtatásban részesítette a fiatal kapust.


Már a harmadik percben gólt szerzett Federico Macheda, ám az egyedüli csatár lerõl talált be, így annulálták találatát, majd ismét nagy helyzetbe került, amit ismét les miatt állított le a játékvezetõ. A United nem igazán dolgoztatta meg a hazai védelmet, csupán Jesse Lingard és Nick Powell veszélyeztetett, ám Sam Slocombe a helyén volt minden esetben.

Bár Johnstone-nak volt néha dolga és szép védéseket is bemutatott, végül mégis a hazaiak szereztek vezetést. Mike Grella szerzett labdát, továbbított Bobby Granthez, aki remekül fordult le Michael Keane-rõl és adott egy csodás passzt Duffynak, aki a hazai szurkolók örömére szép góllal juttatta vezetéshez a Scunthorpe csapatát.

A Vörös Ördögök próbáltak válaszolni, de Davide Petrucci nem talált be, ahogy a fiatal olasz labdaszerzését követõen Bébé is csak kapu mellé tudott lõni. Marnick Vermijl éppen hozzáért Robbie Gibbonshoz, aki könnyedén elesett a vendégek tizenhatosán belül, azonban a játékvezetõ helyesen nem fújt büntetõt, majd még egy Bébé lehetõség jutott az elsõ félidõre, így a sünetre egygólos hazai elõnnyel vonultak a csapatok.

Drámaian kezdõdött a második játékrész, Powell elõtt adódott lövési lehetõség, ám a Scunthorpe kapusa elképesztõen nagyot mentett. Grella esett el a United büntetõterületén belül, miután a túlbuzgó Michael Keane lépett be elé, a játékvezetõ azonban ekkor sm ítélt tizenegyest.

 Az 54. percben egyenlítettek a Vörös Ördögök. Bébé passzolt Lingardhoz, a szélsõ okosan továbbított Powellhez, aki nagy gólt akasztott Slocombe kapujába, a kapus tehetetlen volt ebben a helyzetben.

 


Vermijl esett el a tizenhatoson belül, ám a vendégek sem kaptak büntetõt, majd Macheda lõtt kapu mellé. Wootton mentett a gólvonal elõl, majd Johnstone is bemutatott egy remek védést Connor Jennings késõi lüvésénél, mégis a United szerezhette volna meg a gyõzelmet, amikor Lingard elõtt adódott lehetõség, lövése azonban éppen mellé szállt, így mindkét csapatnak be kellett érnie a döntetlennel.


Felkészülési mérkõzés
Scunthorpe 1-1 Manchester United
Glanford Park

United: Johnstone - Vermijl(Cole 81.), M.Keane, Wootton, Brady - Bebe, Tunnicliffe, Powell, Petrucci(King 85.), Lingard - Macheda

Nem használt cserék: Sutherland, Giverin, Veseli, Blackett.

 

Gólszerzõ: Duffy 23' illetve Powell 54'

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!