Erõs keret utazott Európába

A sztároktól hemzsegõ 21 fõs csapat, köztük Nemanja Vidic és Wayne Rooney ma délután indult a DHL túra európai állomásaira a manchesteri reptérrõl.


A Vörös Ördögök elsõ európai állomása Norvégia, ahol vasárnap a Valerenga csapatával mérik össze erejüket. Ezután következik a nagy érdeklõdésre számot tartó Barcelona elleni találkozó a svédországi Göteborgban, augusztus 8-án. A csapat ezt követõen visszatér Angliába két napra, majd a németországi Hannover 96 elleni mérkõzés következik jövõhéten szombaton.
 
A múlt hónapban a túra dél-afrikai és kínai állomásaira egy fiatalos kerettel utazott a United, mivel az európai versenyeken résztvevõ és a sérülésekkel bajlódó játékosok nem vettek részt a felkészülés elsõ felén. Mostanra viszont felépült a szerb védõ Nemanja Vidic, és visszatértek a hazájuk színeit képviselõ játékosok is. Wayne Rooney, Patrice Evra, Ashley Young és Nani mind elutaznak Osloba a mai nap folyamán.
 
 
Chris Smalling  és Jonny Evans  sérülés miatt Manchesterben maradtak, (ez azt jelenti, hogy a tinédzser Michael Keane is befért a kiutazó keretbe) továbbá hiányozni fognak az olimpián szereplõk: Ryan Giggs, Tom Cleverley és Rafael.
 
Mike Phelan vezényli majd a Vörös Ördögöket Norvégiában a Valerenga csapata ellen, mivel Sir Alex Ferguson a klub üzleti ügyeivel kapcsolatos teendõi miatt nem tud részt venni a találkozón. A menedzser a Barcelona elleni mérkõzésen csatlakozik a csapathoz Göteborgban.
 
 
A ManUtd.com újságírója, Nick Coppack a csapattal tart, és rendszeresen friss turnéblogokkal látja majd el az érdeklõdõket. Az elsõ jelentés már ma este olvasható lesz az indulás és a megérkezés eseményeirõl.

 

Kiutazó keret: De Gea, Lindegaard, Evra, Ferdinand, Jones, M. Keane, Vidic, Anderson, Carrick, Nani, Powell, Lingard, Scholes, Valencia, Young, Berbatov, Hernandez, Kagawa, Macheda, Rooney, Welbeck


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!