Túra napló: Oslo

A ManUtd.com újságírója, Nick Coppack elutazott a csapattal, és rendszeresen friss turné blogokkal látja el a rajongókat az európai túráról.


12:15 Szóval 21 fõs erõs keret utazik, ahogyan ma már olvashattátok, a sérült játékosok és az olimpián résztvevõk hiányoznak, így két fiatal játékos is befért az utazó keretbe. Michael Keane és Jesse Lingard is a csapattal tart és remélhetõleg esélyt is kapnak a játékra.
 
 
12:30 A másik beszédtéma a túrával kapcsolatban, hogy Mike Phelan irányítja a holnapi játékot Osloban, mivel Sir Alex a klub üzleti ügyeinek intézése miatt távol lesz. A fõnök majd csak a Barcelona elleni találkozón csatlakozik a csapathoz.
 
13:45 Nos itt az ideje indulni a manchesteri reptérre. Minden tõlem telhetõt megteszek majd, hogy senki ne maradjon le semmilyen érdekes fejleményrõl az indulással kapcsolatban. Mindenrõl tájékoztatlak benneteket élõben.
 
16:15 Már mindenki megérkezett az indulási oldalra, természetesen mint mindig, Scholesy volt itt legelsõnek, majd a két fiatal játékos, Jesse Lingard és Michael Keane érkeztek másodikként a manchesteri repülõtérre.
 
16:25 Csak hogy tudd, a United holnapi ellenfele, a Valerenga jelenleg a hatodik helyen áll a norvég bajnokságban. A Vörösök Ördögök kiutazó kerete nem lehet túl messze az optimális teljesítmény szinttõl. Nagyon keményen dolgoztak az elmúlt napokban Carringtonban, gyakran dupla edzéseket tartottak. Az elõttünk álló mérkõzéseken kiderül majd, mennyire látszik ez meg a teljesítményükön.
 

16:31 Sikerült egy pár képet csinálnom a becsekkoláskor. Ne számítsatok mûvészi fotókra, de szerintem érzékelteti a csapat reptéri hangulatát. Hamarosan indul a gép Osloba, amint megérkeztünk jelentkezem. 

 

 

19:25 Jó estét. Megérkeztünk Norvégiába. Rövid repülés után éppen a szállodába igyekszünk. A gyönyörû napsütéses Manchesterbõl (ami nagyon ritka) megérkeztünk Osloba, ahol szakad az esõ. Na de nem panaszkodom, elvégre nem nyaralni jöttünk. 

 
 
19:42 Azok a United szurkolók, akik követnek bennünket Osloba, holnap igen csak sokkot kapnak az árak láttán. Norvégia a második legdrágább ország a világon Grönland után. Egy pint sör 6,50 font. Mondjuk a mézbor olcsóbb és ha elég bátor vagy kipróbálhatod, de én maradok a sörnél.
 
19:50 A csapat ma már nem vesz részt semmilyen programon, reggel még volt egy edzés Carringtonban, jelenleg pedig az utazás fáradalmait pihenik ki a szobájukban. Azonban a DHL rendezvényén egykori Vörös Ördögök vesznek részt, itt van velünk Peter Schmeichel, Ronny Johnsen és Brian McClair. Körülbelül ezer rajongó vesz részt az eseményen. Mára ennyi. Holnap meccs! Jó éjt mindenkinek.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!