Keane felnõtt karrierjének kezdete

Miközben Nemanja Vidic és Rio Ferdinand ismét a védelem magját alkották a Valerenga elleni találkozón, addig a fiatal védõnek, Michael Keane-nek egy számára ismeretlen szerepkörben, a bal bekk posztján kellett szerepelnie.


Patrice Evra hiányában - aki idõközben a várandós feleségéhez hazautazott Manchesterbe - Keane egy új szerepkörben próbálhatta ki magát, de minden pillanatát élvezte, hogy a pályán lehet Vörös Ördögként a Norvégiában megrendezett gólnélküli döntetlen alkalmával.
 
"Furcsa volt" - kezdte Keane az MUTV-nek. "Már több, mint egy éve nem játszottam ezen a poszton, de azt hiszem, hogy sikerült alkalmazkodnom, hiszen Rio és a többi játékos rengeteget segítettek nekem, tehát úgy gondolom, hogy nem vallottam kudarcot."
 
"Õk már hatalmas tapasztalattal rendelkeznek és nagyon nagy játékosok. Úgy nõttem fel, hogy mindig láthattam õket és most egy csapatban játszhattam velük úgy, mint a nagyok. Nagyon élveztem."
 
 
A United csapatkapitányát, Vidicet is lenyûgözte Keane produkciója, és a következõket mondta: "Örülök, hogy végigjátszotta a 90 percet. Magabiztos volt a labdával, és ez most nagy elõrelépés számára az akadémia után, természetesen ez nagyon jó."
 
Függetlenül attól, hogy játszani fog-e a Vörös Ördögök következõ, szerdán megrendezésre kerülõ Barcelona elleni találkozóján, bevallotta, nagyon élvezi, hogy megkapta a lehetõséget és része lehetett a csapat szezon elõtti felkészülési túrájának.
 
"Ez jó volt eddig" - mondta. "Csak egy nap voltunk itt, de szétnéztünk a szálloda körül és a mai meccs nagy élmény volt. Nagyszerû alkalom mindenki számára (a Barcelona elleni mérkõzés), remek mérkõzés lesz látni azt, de még jobb lenne lehetõséghez jutni. Nagyon várom már."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!