Vidic örül a visszatérésnek

Nemanja Vidic nagyon elégedett volt azzal, ahogy nyolc hónapos kihagyás után visszatért.


A United csapatkapitánya egy órát kapott a Valerenga elleni döntetlen során Norvégiában és reméli, innentõl maga mögött tudja keresztszalag sérülését.

"Jól éreztem magam" - nyilatkozta Vidic az MUTV-nek. "Nyilván nyolc hónapos kihagyás után még szokni kell a dolgot és az erõnlétem sincs még teljesen rendben, de elégedett vagyok. A térdem rendben, jól éreztem magam és remélem a következõ meccs még jobb lesz."

"Bosszantó volt a sérülés és tudtam, hogy hat hónapot ki kell hagynom. Megpróbáltam a tõlem telhetõ legjobbat kihozni ebbõl, keményen dolgoztam, hogy amikor visszajövök, olyan legyen, mint a sérülés elõtt voltam. Ez volt a célom és majd kiderül, milyen jól dolgoztam a hat hónap alatt. Ez kemény, de ez része a labdarúgó karriernek. Minden sportoló kockáztatja a sérülés lehetõségét, de remélem, hogy ez a múlt és jobb napok jönnek."

 


Vidic elmondta, az Ullevaal Stadiumban elért 0-0 ellenére is pozitív tapasztalattal gyarapodott és nagyon várja a jövõ héten esedékes Barcelona elleni összecsapást, mely a felkészülési szezon része.

"Jól ment ez" - folytatta a szerb. "Persze ez volt egyeseknek az elsõ meccse, mint nekem is. Jó teszt volt. Nyilván nem ezt az eredményt vártuk, de helyzeteink megvoltak, csak nem lõttük be azokat. Azt hiszem, ez egy jó mecs volt és nagyon jó felmérõ is."

"A Barcelona elleni meccs kemény lesz, ugyanakkor szintén jó teszt is. Kellenek az ilyen mérkõzések a szezon rajtja elõtt. Tudnunk kell, hogy ezek barátságos meccsek, amiért nem adnak sem pontot, sem trófeákat."

"Elõzõ évben nyertünk ellenük felkészülési meccsen, de a döntõben kikaptunk elõtte, reméljük ez egy jó teszt lesz és jól játszunk majd, de elsõsorban a Premier League-re és a Bajnokok Ligájára kell felkészülnünk. Ez a célunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!