Forest Green 2-2 Manchester United

A Manchester United tartalékai az utolsó pillanatokban kapott góllal végül döntetlent játszottak a Forest Green csapatával.


Ez a felkészülési mérkõzés a "Fenntarthatóság a Sportban" szervezet támogatásával valósulhatott meg, mely szervezet alapítói között van a korábbi United csapatkapitány, Gary Neville, valamint Dale Vince, a Forest Green Rovers elnöke, aki rendíthetetlen zöld aktivista.

Neville - aki arról is híres, hogy hibrid autóval közlekedik - és Vince - aki a Forest Green stadionjából csinálta meg az elsõ vegetáriánus stadiont - mutatták be a csapatokat a kezdõrúgás elõtt. A párost a szünetben arról is kérdezték, miért fogtak össze és indítottak el egy ilyen szervezetet, mely mindkettejüknek nagyon sokat jelent.

A csodálatosan karbantartott New Lawn Stadiumban a napfürdõzõ szurkolók az ország egyik legfestõibb környezetében szórakoztató délutánt tölthettek el.

A United 1-0-lal mehetett szünetre azok után, hogy Larnell Cole jobboldali beadását Joshua King bólintotta a hálóba a találkozó 32. percében. A Vörös Ördögök norvég születésû támadója szinte teljesen õrízetlenül maradt az esetnél, amit ki is használt, megszerezve a vezetést a Unitednek.

Két perc telt el a második játékrészbõl, amikor a Forest Green válaszolt. A United védelem habozott, Yan Klukowski pedig megszerezte az egyenlítõ találatot. Mindkét kapus, Sam Johnstone a United és Sam Russell a Forest Green kapujában szemet gyönyörködtetõ formában védtek, bátor és látványos mentéseket mutattak be.

Agnaldot, a brazil fiatalt még a hazai drukkerek is pozitívan értékelték, miután néhányszor a szamba-foci elemeit bemutatva játszott beállása után. Ráadásul a 73. percben Frederic Veseli passza után be is talált az ellenfél kapujába, ezzel ismét vezetéshez juttatva a Vörös Ördögöket.

A hazaiak azonban a mérkõzés végi hosszabbítás második percében kiegyenlítettek, James Norwood labdáját közelrõl pofozta a hálóba Klukowski.


Felkészülési mérkõzés
Forest Green Rovers 2-2 Manchester United
The New Lawn Stadium, 3270 nézõ

United: Johnstone - Veseli, Fornasier, Blackett, James - Cole, Giverin, Januzaj(Agnaldo 51.), Daehli(Gladstony 51.) - Lawrence(Barmby 59.), King
Nem használt cserék: Gollini, van Velzen.

Gólszerzõ: Klukowski 47', 92' illetve King 32', Agnaldo 73'


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!