Vidic: Nincs gól, de ez nem gond

A visszatérõ csapatkapitány, Nemanja Vidic szerint a csapat gólszegény teljesítménye a felkészülési szezonban egyáltalán nem jelent problémát.


A Vörös Ördögök az idei felkészülési túrájuk eddigi négy összecsapásán csupán háromszor találtak az ellenfél hálójába és legutóbb is csak egy 0-0-ás döntetlenre voltak képesek a Valerenga ellen Osloban. Ám Vidic - aki ezen a meccsen tért vissza nyolc hónapos kihagyása után - szerint rengeteg pozitívumot kaptak ezekbõl a meccsekbõl.

"Ha megnézed, milyen helyzeteket alakítottunk ki, az megnyugvást jelent" - mondta Vida a Manutd.com-nak. "Tudom, hogy eddig nem lõttünk sok gólt, de ez is eljön majd."

"Gólszerzésben még nem vagyunk a legjobbak, de a következõ néhány meccsen ezen dolgozunk majd. Nem aggódom emiatt."

"Ha megnézed a vasárnapi csapatot, volt 5-6 olyan játékosunk, akik két hónap után most játszottak elõször. Néhányan közel 90 percet játszottak, ami nem könnyû két hónap után, különösen akkor, ha olyan csapat ellen játszol, amelynek 15 meccs is a lábában van már."

"De azt gondolom, sokan sokkal fittebben jöttek vissza nyári szünetükbõl, mint máskor. Látható ez a testbeszédbõl és ez pozitívum."

"Voltak helyzeteink Osloban is, de nem lõttünk gól, ám összességében azt kaptuk, amit szerettünk volna fizikálisan."

 


A United következõ meccse szerda este lesz esedékes, amikor Göteborgban a Barcelonával találkozik Sir Alex Ferguson csapata.

A két csapat tavaly is megmérkõzött a felkészülés során, akkor 2-1-re a Vörös Ördögök gyõztek Washington DC-ben. Vidic elégedett lenne azzal az eredménnyel ismét, de bármilyen végeredmény is születik, mindenképp a United elõnyére válik a találkozó.

"Kemény meccseket akarsz a felkészülési szezonra" - folytatta a szerb. "A lehetõ legjobban akarunk felkészülni az Everton elleni elsõ mérkõzésre."

"Fontos, hogy a szezon rajtja elõtt nehéz meccseket játsz és remélhetõleg a Barcelona elleni meccs ilyen lesz."

"De úgy vélem, mindkét csapat számára sokkal fontosabb, hogy erõnlétileg rendben legyenek és játszanak egy jó meccset, mint hogy megnyerjük az összecsapást. Minden, amit teszünk, azért lesz, hogy felkészüljünk a szezon rajtjára."

"Számomra tényleg jó volt az osloi 60 perc. Remélem a Barcelona ellen többet játszok majd és teljesen készen fogok állni a szezon rajtjára."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!