Rooney már várja a rajtot

Wayne Rooney a nyári Európa-bajnokság óta vasárnap játszott elõször és nagyon keményen dolgozik, hogy a szezon rajtjától kezdve remekeljen.


A Valerenga elleni gólnélküli döntetlennel kezdte meg felkészülési meccseit Rooney és szerdán már a Barcelona ellen egy sokkal keményebb összecsapásra számíthat. A csatár ezt a találkozót is arra szeretné felhasználni, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön teljes erõnlétéhez, amelyre a korábbi klubja, az Everton ellen nagy szüksége lesz a bajnokság rajtján.

"Nagyszerû, ha nagy meccsen játszhat az ember és a Barcelona elleni ilyen lesz" - mondta Rooney. "Ez része a felkészülésünknek és biztosra kell mennünk, hogy a megfelelõ munkát végezzük. Élvezni akarjuk a játékot és visszanyerni az erõnlétünket, hogy készen álljunk a szezonrajtra."

"Ilyenkor még nem az eredmény a legfontosabb. Ami fontos, az az erõnlét és hogy kihegyezettek legyünk. Örülök annak, ahogy haladok a munkával. Már majdnem két hete edzettem és keményen csináltam. Minden jól halad."

"Jól érzem magam. Nyáron játszottam két meccset és most a Valerenga ellen is szerepeltem. Mindenkinek szüksége van meccsekre, hogy visszanyerje erõnlétét. Jól dolgozom edzésen és nagyon várom az elkövetkezendõ néhány meccset. Remélhetõleg a szezon rajtjára készen állok majd."

 


Rooney nagyon várja már, hogy több idõt tölthessen a pályán a nyári szerzeménnyel, Shinji Kagawával, miután 15 percig egyszerre voltak a pályán a Valerenga ellen.

"Shinji gyorsan beilleszkedett" - folytatta Wayne. "Tehetséges játékos, aki nagyon hatékony a labdával. Nagyszerû, hogy ilyen típusú játékosa van a csapatnak. Nagyon várom, hogy együtt szerepeljek vele és úgy vélem, sok helyzetet fog kialakítani nekem és a többi csatárnak is."

Rooney viccesen reagált Usain Bolt legutóbbi kijelentésére is, amiben a sprinter arról beszélt, szívesen játszana a Manchester Unitedben: "Az biztos, hogy sebességet hozna a csapatba. De a kettõ két külön sportág. Úgy vélem, a legjobb, ha a futópályán marad."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!