Phelan óvatos Fletcherrel

A United másodedzõje, Mike Phelan bármilyen visszatéréssel kapcsolatban óvatosságra int Darren Fletcher ügyében.


Craig Levein korábban azt nyilatkozta, a 28 éves klasszis középpályás erõnléte drámai javuláson ment keresztül és együtt edz majd az Ausztria elleni barátságos mérkõzésre készüló skót válogatottal is.

Azonban Phelan nem gyõzi hangsúlyozni, Fletcher alapos ápolásban részesül továbbra is, miközben harcol betegsége ellen, amely miatt kénytelen volt hosszabb pihenõre vonulni tavaly.

"Darren a múlt héten csatlakozott 4-5 napra hozzánk" - mondta Mike az MUTV-nek. "Úgy döntöttünk, ha elég jól érzi magát, megadjuk neki a lehetõséget edzésen. Nem tudom, mi a helyzet, de valószínûleg a skótok is próbálják visszakapni õt és lassan a csapat részévé tenni ismét."

 


Eközben Phil Jones elhagyta a csapatot és haza utazott egy kisebb görcs miatt, de várhatóan a Hannover elleni szombati Chevrolet Cup találkozón már bevethetõ állapotban lesz.

"Hazaküldtük, nincs értelme, hogy itt legyen, ha nem tud edzeni, így visszaküldtük" - folytatta Phelan. "Volt egy vizsgálata, de csütörtökön vagy pénteken már a rendelkezésünkre állhat."

A másodedzõ buzdító szavakkal illette a két új igazolást, Shinji Kagawát és Nick Powell, akik csapatba való beépítése tovább folyik majd.

"Shinji csapatba került és bizonyos szerepben játszott, a többieknek körülötte pedig meg kell érteniük, mit is tud hozni õ a csapat számára. Ugyanez a helyzet Nick Powellel is. Óriásit ugrott a Crewe-tól a Unitedig és meg kell tanulnia, mi kell ahhoz, hogy rendszeres tagja legyen a csapatnak, hiszen õ még nagyon fiatal srác."

"Láttunk eseteket arra a játéka során, hogy képes alkalmazkodni. Nem csak a legfelsõ szinten mutatott teljesítménye során, de második vonalban is. (a tartalékoknál - a szerk.)"

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!