Túra napló:Hannover

A ManUtd.com újságírója, Nick Coppack elutazott a csapattal, és rendszeresen friss turné blogokkal látja el a rajongókat az európai túráról.


Augusztus 11. szombat
 
07:30 Ma korán keltünk, hogy elérjük a manchesteri repülõtéren a  hannoveri járatot, amivel az utolsó túra színhelyre érkezünk. Ez egy gyors látogatás lesz, mivel oda-vissza megjárjuk körülbelül egy nap alatt. Beszámolok mindenrõl, amennyire csak lehetséges a Vörös Ördögökkel kapcsolatban. 
 
 
08:09 Csak azok számára mondom el, akik szeretnek tudni az ilyen dolgokról: Dimitar Berbatov volt az elsõ játékos aki becsekkolt a reptéren. Van akiknek ez érdekes információ, mivel hallottam már arról, hogy a rajongók baráti társaságban fogadnak egymással ezzel kapcsolatban is. 
 
08:16:Készítek hamarosan egy interjút az egykori Vörös Ördöggel  Mame Biram Diouf-val, ami még ma este látható lesz a MUTV-ben. Õ nem lép pályára ma este, mivel még az áprilisi bokasérülésébõl lábadozik.
 
08:33: A legtöbb játékos már túl van a beszállás elõtti ellenõrzésen, a legtöbben a váróteremben reggeliznek és hamarosan megkezdjük a beszállást, a 9-kor induló hannoveri járatra. A repülési idõ mindössze két óra, így az érkezés helyi idõ szerint délben várható. Most búcsúzom egy rövid idõre, de amint megérkezünk hamarosan jelentkezem. Viszlát Hannoverben!
 
11:05 Üdvözöljük Németországban. Rövid repülés után, most már leszálltunk, remek érzés végre úgy megérkezni egy túra helyszínre, hogy nem esik az esõ. Nem volt olyan nagy felhajtás a reptéren mint  Ázsiában, de azért  volt  néhány tucat rajongó a helyszínen és a szerencsésebbek autogramot is kaphattak a játékosoktól.
 
 
11:27 Jelenleg úton vagyunk a szállodába, ahol a játékosokkal az esti mérkõzés elõtt töltjük a napot. Az ellenfél formában van, mivel csütörtök este legyõzték a házigazdákat, a Szent Patrik csapatát az Európa Liga selejtezõjén 2-0-ra (5-0-ás összesítéssel).
 
11:46 A meccsnapon nincs edzés, így ebéd után a játékosok visszavonulnak a szobájukba pihenni és lélekben készülnek a találkozóra.
 
12:31 A United, ma vörös mezt visel este az AWD arénában. Az új szerelés hagyományõrzõ kockás mintája sok vitát váltott ki a szurkolók körében. A tarkán szõtt pamutszövet gyökerei a manchesteri gyapot iparral függnek össze és a város történelme ihlette.
 
14:43 A Manchester United és a Hannover 96 történelme egyaránt tragikus színezetû. Robert Enke a kapus  2009 novemberében 32 évesen, hosszú harc után a depresszióval, öngyilkosságot követett el. Az AWD arénában volt a temetési szertartás, melyen mintegy 40.000 ember vett részt. Ronald Reng könyvébõl megismerhetjük, Enke hihetetlenül szomorú életútját. Igazán lenyûgözõ olvasmány.
 
15:55 Beszélgettem Sir Alex-szel a tavalyi Everton elleni meccsrõl és azt mondta nekem: "A legnagyobb hiba volt a címért folyó küzdelemben, hogy hagytuk kicsúszni a  kezünkbõl a gyõzelmet az Everton elleni találkozón. Vezettük 4-2-re, és remekül játszottunk. Hülyék voltunk, hogy hagytuk õket kiegyenlíteni. Pedig állandóan hangsúlyozom, hogy a koncentráció az utolsó percekig fontos akkor is ,ha nyerésre állunk. Az összpontosítás hiánya vezetett oda, hogy ablakon kidobott munka lett az egészbõl."
 
17:05 Bár a mai játék csak egy barátságos találkozó lesz, de elmondom, hogy jó a mérlegünk a Hannover ellen. Eddig 27 mérkõzésbõl, 14 gyõzelem, 6 döntetlen és 7 vereség. 
 
17:34 Az MUTV munkatársa Tom Reece operatõr, készített egy ragyogó képet a stadionról. 
 
 
18:10 Most búcsúzom egy idõre, indulok a stadionba. Hamarosan jelentkezem a kezdõvel.
 
19:35 United: Lindegaard; M Keane, Carrick, Vidic, Evra, Nani, Cleverley, Kagawa, Young, Rooney, Hernandez


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!