Rooney: Egyre jobbak vagyunk

Wayne Rooney úgy érzi, a United tökéletes idõben került remek formába a gólszerzést tekintve, hiszen a Premier League rajtja hamarosan itt van.


A Vörös Ördögök tizese kulcsszereplõje volt a tegnapi, Hannover elleni feltámadásnak egy olyan mérkõzésen, melyen a bátor támadás végre elõbukkant azok után, hogy korábban a felkészülés során igen kevés gólt sikerült szereznie a csapatnak.

"Talán kicsit hanyagul játszottunk és jobban is védekezhettünk volna, de úgy vélem, olykor nagyszerûen játszottunk és remekül összekapcsolt játék volt köztünk."

"Szerencsére sikerült négy gólt szerezni ma este, ami talán hiányzott a felkészülés eddigi részében, de csodás, hogy ezen a meccsen jött ki mindez közeledve a szezon rajtjához."

"A felkészülésre visszatérve az elején még darabos a játék, mivel a válogatottakban szereplõk késõbb térnek vissza, de ma azt láthattad, hogy egyre jobbak, egyre fittebek vagyunk. Reméljük jövõ hétfõn az Everton ellen mindenki készen áll majd. Nehéz mérkõzés lesz."

 


Miután két gólt szerzett Németországban, Rooney még egy gólpasszt is adott Shinji Kagawának, hogy a japán bebiztosítsa a United gyõzelmét, az angol csatárt teljesen lenyûgözte az, ahogy az új igazolás a támadásokban szerepel.

"Nagyszerû volt. Nyilván egy nagyon okos játékos, aki olyanokkal játszhatott össze, mint Chicharito, Cleverley és én...vannak olyan játékosaink, akik megkapva a labdát jól meg is tudják játszani azt, ami nagyon jól mûködött ma."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!