Phelan: Vegyes érzelmek

Miközben örömteli volt, hogy a United ismét megtalálta góllövõ formáját, Mike Phelan menedzser asszisztens vegyes érzelmekkel zárta le az izgalmasra sikerült Hannover elleni Chevrolet Cup mérkõzést.


A Vörös Ördögök drámai feltámadást mutattak be és 1-3-ról 4-3-ra fordítottak Németországban, azonban a könnyelmûen bekapott három gól elgondolkodtatta Phelant és a stábot.

"Izgalmas volt" - mondta Phelan az MUTV-nek. "De mi tettük azzá, mert könnyelmû gólokat kaptunk, ami nem megengedett. De elismerés a játékosoknak, akik fordítottak, megmutatva kicsit a lelkierõnkbõl, úgyhogy szép gyõzelem volt."

"Fontos, hogy gólokat szereztünk. Nem mehetünk neki egy bajnokságnak úgy, hogy alig találunk a hálóba. Ebben mindenképp elõreléptünk, de a bekapott gólok tekintetében csalódás volt ez a mérkõzés."

"Olyan csapatnak tûntünk, amely képes támadni és gólokat szerezni, de emellett ugyanúgy gólokat kapni is, ami nem jó."

 


A hat meccsbõl álló DHL túra végeztével Phelan azonban elégedett a csapat jelenlegi állapotával így a Barclays Premier League rajtja elõtt.

"Hosszúra sikederett, rengeteg helyen voltunk, de ez is része egy Manchester United játékos feladatainak. Számos kontinensen megfordultunk a csapattal és viszonylag sértetlenül megúsztuk mindezt, amiért nagyon örülünk."

"Most rendezni kell kicsit a dolgokat és a Premier League-re kell összpontosítanunk. Nagy kihívás lesz."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!