Cleverley: Alig várom a startot

Tom Cleverley egyike volt azon United játékosoknak, akik a Hannover elleni mérkõzésen remek teljesítményükkel hozzájárultak a Vörös Ördögök sziporkázó játékához.


Cleverley a 2012-es Olimpián is tündökölt. Láthatóan visszanyerte tavalyi formáját, melyet a Bolton elleni találkozón szerzett sérülése tört meg az elõzõ szezonban.

 
Cleverley 23. születésnapján adott interjút az MUTV-nek: "Távol voltam egy pár hétig, de most, hogy visszajöttem, jó érzés a világ élvonalába tartozó játékosokkal együttmûködni és segíteni a Unitedet gyõzelemben. Jó újra itt lenni."
 
"Azt hiszem az olimpián való szereplés hasznomra vált. A két barátságos találkozóval együtt hat alkalommal léphettem pályára. Úgy érzem sikerült százszázalékosan felkészülnöm a következõ szezonra, amit már alig várok."
 
 
Mike Phelan edzõasszisztens meg sem próbálta leplezni örömét Cleverley formáját látva elsõ szereplése alkalmával a felkészülés során.
 
"Tom remekül játszott. Az olimpia mérkõzésein sikerült visszanyernie formáját, fantasztikus volt a Hannover elleni találkozón." 
 
Cleverley remek formája és a Vörös Ördögök sztárjainak szombati összehangolt játéka remek elõjel arra, hogy a United visszaszerezhesse a Premier League trófeáját a városi rivális Manchester Citytõl.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!