Rio: RvP új lendületet hoz a csapatba

Rio Ferdinand szerint a Manchester United Robin van Persie leigazolásával nagy fejfájást okoz majd a Premier League-ben ellenfeleiknek a következõ szezonban.


A jelenleg a PFA Év Játékosa van Persie 44 gólt szerzett 57 játék során klubjának és hazájának együttesen tavaly. Az érkezését az Old Traffordra nagy lelkesedéssel fogadták a Manchester United szurkolói, de Ferdinand szerint ebben az érzésben nem igazán osztoznak a rivális csapatok fõnökei.
 
"Ez hatalmas lehetõségeket ad az edzõ kezébe elõl" - mondta Ferdinand a ManUtd.com-nak. 
 
"Már csak pár nap van a bajnokság startjáig. Nagy fejtörést okoz majd az ellenfelek edzõinek, hogyan készüljenek ellenünk. Sok lehetõségünk van, nehéz lesz kitalálniuk hogyan álljanak fel ellenünk."
 
"Ez egy igazán izgalmas dolog. Mindenki várta, hogy kik lesznek azok az új játékosok, akik kilépnek majd az elsõ mérkõzésen a játékos kijárón. Úgy gondolom közülük az egyik legnagyobb Robin van Persie."
 
"Nagyszerû szezonja volt tavaly. 37 gólt szerzett, õ lett az év játékosa. Számunkra fantasztikus érzés, hogy a menedzser megszerezte. És biztos vagyok abban, hogy a rajongók is ugrálnak örömükben."  
 
Annak ellenére, hogy van Persie bizonyított az elmúlt szezonban, néhányan vonogatják a szemöldöküket, hogyan illeszkedik majd a United csatársorába a 29 éves játékos. Továbbá páran a korán voltak felakadva és volt aki az árát sokallotta.
 
 
"Mindig vannak kételkedõk, de az út nyitott a bizonyításra" - mondta Ferdinand.
 
"A lényeg, hogy van Persie leigazolása fokozza a klub teljesítményét. Amikor egy topjátékos érkezik a csapatba, az igazi tuning mindenki számára." 
 
"Mindenki kap egy pozitív lökést. A játékosok hatnak rá és õ is hat a játékosokra... Mindenki bizonyítani akar és mégis mindenki segíti a másikat. Megpróbálják majd minél többet helyzetbe hozni és õ is megtesz majd mindent azért, hogy bizonyítson.
 

"Ez a fajta egészséges verseny a kereten belül, ami mindenkire jó hatással van és nem egymás ellen irányul, hisz közben mindannyian segítünk a másiknak. Így szépen összeérik a csapat. És ez a legfontosabb az egészben."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!