Welbeck örül a versenynek

Danny Welbeck reméli, az 1999-es szezonhoz hasonló sikereket érnek el azzal, hogy Robin van Persie a Unitedhez igazol, hiszen azóta vitathatatlanul ez lesz a United legerõsebb csatársora.


Ahelyett, hogy féltené helyét a nagyobb verseny miatt, a manchesteri srác örül a tavalyi gólkirály érkezésének és hiszi, hogy nagy lökést adhat a Vörös Ördögöknek a holland érkezése, ami segíthet trófeák megnyerésében.

"Õ egy nagyszerû képességekkel megáldott játékos, aki ráadásul világklasszis csatár" - mondta Welbeck, mikor megkérdezték véleményét van Persie-rõl.

"Gólokat lõ és elõ is készít. Az a fajta játékos, aki címeket nyerhet neked."

"Mindig jó, ha versenyhelyzet van - soha nem dõlhetsz hátra a Unitednél, ahol minden egyes meccset meg akarnak nyerni. Remélhetõleg sikerül leigazolni õt."

Van Persie lehetséges érkezése Welbeck, Javier Hernandez és Wayne Rooney mellé egyes szakértõkben már összehasonlítási alapot képezett az 1999-es csatársorral, ahol Andy Cole, Dwight Yorke, Teddy Sheringham és Ole Gunnar Solskjaer versengtek a helyekért és végül együtt sikerült triplázniuk.

 


"Ez az elsõ eset, hogy errõl az összehasonlításról hallottam volna" - folytatta Danny. "Komoly United szurkoló voltam akkoriban. Láttam az egész szezont végig, ahogy a Bajnokok Ligájában meneteltek és végül ünnepeltek. Cole, Yorke, Sheringham, Solskjaer...nagyszerû támadóerõvel bírt a csapat."

"Ismét különféle csatárok sora van a klubnál, megáldva a képességgel, hogy a Premier League-ben és más sorozatokban gólokat szerezzünk. Itt van még Dimitar Berbatov, Kiko Macheda és Will Keane is, aki sajnálatos módon megsérült az elõzõ szezon végén. Nem volt szerencséje, mert úgy gondoltuk, talán ebben a szezonban esélyt kaphat arra, hogy az elsõ csapatban szerepeljen."

"Ez a számos csatár a klubnál van, ami kellemes gondot okoz a menedzsernek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!