Fergie: Fletcher jól halad

Sir Alex Ferguson elmondta, Darren Fletcher ismét az elsõ csapattal készül.


Egy, az MUTV-nek adott interjúban értékelte a menedzser Darren Fletcher jelenlegi helyzetét azok után, hogy az Aberdeen elleni felkészülési találkozón ismét pályára lépett a skót középpályás.

"Darren fantasztikus, úgy értem Darren tekintetében az Istenek velünk vannak, hiszen bizonyos feltételek mellett lehet itt, amiket nagyon jól kell kezelnie" - mondta Ferguson.

"Jelenleg nagyon jól csinálja ezt, a súlyát is kezdi visszanyerni, ami nagyon nagy dolog. Az Aberdeen ellen már 25 percet játszott és nagyon jól ment neki. Tegnap edzett, szóval jól van."

 


Miközben majd minden Robin van Persie átigazolásáról szól, Sir Alex azért beszélt a hétfõi bajnoki rajtról is, melyet a Goodison Parkban az Everton ellen játszik a csapat. A menedzser beszélt a sérültek helyzetérõl és elmondta, a védelem hogy állhat fel hétfõ este.

"Phil Jones, Chris Smalling és Jonny Evans még mindig nem állnak készen. Nemanja Vidic és Rio Ferdinand hétfõn játszani fog. Rafael visszatért a válogatottól, Patrice Evra hétközben játszott a francia nemzeti csapatban, õ is bevethetõ. Többé-kevésbé ez lehet a felállás hétfõn."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!