Kölcsönlesen 34. hét

Hét fiatal United játékos vitézkedett jelenlegi klubjánál. 2 nyert, 2 ikszelt, míg 3 vereséget szenvedett.


Mame Diouf a Norwich City elleni triplázása (Ligakupa) után is folytatta remek sorozatát, hiszen vasárnap gólt szerzett az Arsenal ellen, méghozzá a Blackburn színeiben.

A szenegáli játékos még az elsõ félidõben válaszolt Walcott 20.percben szerzett góljára, de végül Arshavin állította be a végeredményt, így Diouf csapata kikapott az Ágyúsoktól.


A Sunderland és a Manchester City dramatikus összecsapásán Danny Welbeck bemutatkozott új csapata közönsége elõtt, mégpedig a szintén a United-tõl kölcsönben megszerzett Fraizer Campbell helyére állt be, a második félidõre. A játékos a hírek szerint veszélyesen játszott, de kihagyott egy nagy helyzetet.


Matty James és Joshua King is végigjátszotta a Preston North End színeiben a Sheffield United elleni találkozót, ahol a Pengék 1:0-ra gyõztek, így Gary Speed megszerezte elsõ gyõzelmét a Sheffield-el.

 

Danny Drinkwater folytatta jó formáját a Cardiff City középpályáján. A Cardiff 2:0-ra verte az elsõ osztályból tavaly kiesett és anyagi csõdben levõ Portsmouth-t.
A 20 éves játékosnak nagy szerepe volt az elsõ gólban, mivel õ inditotta azt az akciót, ami után Hayden Mullins öngólt lõtt. Jay Bothroyd nem sokkal a második félidõ után szerezte meg csapata 2. gólját.


James Chester Carlisle United-je maradt a League One elsõ helyén, bár bizonyosan nem sokáig, mivel ikszeltek a Colchester United csapatával. A Carlisle United Thirlwell 91. percben szerzett góljával mentett meg egy pontot idegenben.


Cameron Stewart-ot a 2. félidõben cserélték be a Yeovil Town mérkõzésén az Oldham ellen, de néhány cselnél és elegáns mozdulatnál többre nem futotta tõle 22 perc alatt. Így a mérkõzés 0:0-ás döntetlennel ért véget a Boundary Park-ban.

 

 

A United kölcsönjátékosai:

 

Mame Biram Diouf - csatár - Blackburn Rovers 2011.06.31-ig

Danny Welbeck - csatár - Sunderland 2011.06.31-ig

Danny Drinkwater - középpályás - Cardiff City 2011.06.31-ig

Matty James - középpályás - Preston North End 2011.06.31-ig

Joshua King - csatár - Preston North End 2010.11.14-ig

James Chester - védõ - Carlisle United 2011.03.01-ig

Cameron Stewart - szélsõ - Yeovil Town 2011.01.17-ig

 


http://www.manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!