Vidic: Nem fogunk pánikba esni

Nemanja Vidic ragaszkodik ahhoz, nem fogják megnyomni a pánikgombot azt követõen, hogy a United vereséget szenvedett az Evertontól a Premier League nyitófordulójában.


Darron Gibson szöglete után Marouane Fellaini fejesgólja volt a különbség a két csapat között, bár az igazsághoz tartozik, a Vörös Ördögök megköszönhették David de Geánek, hogy a szünet elõtt még gólnélküli döntetlen volt az állás.

Shinji Kagawa kiváló bemutatkozása és Robin van Persie csereként beálló debütálása ellenére is hiányzott az átütõerõ a csapatból a pálya utolsó harmadában és küzdött, hogy az Everton kitartó védelme mögé kerüljön.

Vidic elmondta, a játékosok érthetõen csalódottak az eredmény miatt és a következõ meccsen - a Fulham ellen szombaton - sokkal határozottabbnak kell lenniük a kapu elõtt.

"Tudtuk, hogy kemény meccs lehet" - mondta a csapatkapitány az MUTV-nek. "Azt tették, amit a legjobban tudnak - hosszú labdákkal játszottak és a pontrúgásokban bíztak."

 


"Többet birtokoltuk a labdát, de a kapu elõtt határozatlanok voltunk. Ha idegenbe utazol, számíthatsz arra, hogy a hazaiaknak lesznek lehetõségeik, de határozottabbnak kell lennünk. Nem volt egy nagyszerû meccs, de várjuk a következõt. A múltban is volt már rá példa, hogy elvesztettük a szezon elsõ mérkõzését, de a végén jó helyen végeztünk, úgyhogy remélhetõleg megnyerjük a következõ találkozónkat és egy hosszú menetelésbe kezdünk."

A kapitány mellett olyanok alkották a védelmet, mint Michael Carrick és Antonio Valencia, miután számos belsõ védõ sérülés miatt hiányzott, mint Rio Ferdinand, Jonny Evans, Chris Smalling és Phil Jones. De Vidic szerint ez nem mentség a vereségre.

"Ha olyan csapat ellen játszol, mint az Everton, akik hosszú labdákkal operálnak, szükséged van erõs védõkre, de a sérüléseket nem használjuk a vereség okaként" - folytatta Vidic. "Úgy vélem, a játékosok, akik kifutottak a pályára, a legjobbat hozták ki magukból. Remélhetõleg a következõ meccsre már lesz néhány védõnk, akik bevethetõ állapotba kerülnek."

"A meccs végéhez közeledve az Everton kezdett fáradtnak tûnni, és hittem egészen az utolsó percig, hogy képesek vagyunk gólt lõni, mert labdabirtoklásban nagy fölényünk lett és õk kissé leültek a végére. Sajnos nem tudtunk betalálni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!