Welbeck hosszabbított

Danny Welbeck aláírta új, négyéves szerzõdését a Manchester Unitednél, így 2016 június végéig köti kontraktus a klubhoz.


A longsighti születésû, 21 éves támadó eddig 64-szer szerepelt a Vörös Ördögök csapatában, 17 gólt szerzett debütálása óta, melyre még 2008 szeptemberében a Middlesbrough elleni Ligakupa meccsen került sor.

Sir Alex Ferguson nagyon örül, hogy újabb négy évig számíthat a csatár szolgálataira.

"Danny nyolcéves kora óta a klubnál van, fantasztikusan sokat lépett elõre az utóbbi pár évben - elõször kölcsönbe került, majd az elõzõ évben az elsõ csapat rendszeres tagjává vált" . mondta a menedzser a Manutd.com-nak. "Válogatott szinten is fontos szereplõvé vált, érettségét az Európa-bajnokságon is megmutatta. Ez az év újabb nagyon fontos idõszak lesz számára. Fényes jövõ elõtt áll."

 


Welbeck így nyilatkozott: "A Unitedben játszani, ez az, amit mindig is akartam - ez az a klub, melynek mindig szurkoltam. Nagyon várom az új szezon adta kihívásokat, hogy segíteni tudjam a csapatot a sikerekhez. Egész idõ alatt a foci legjobb menedzserétõl tanulok és továbbra is ezt akarom tenni a csapat világklasszis játékosai mellett."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!