Kagawa fõszereplõ akar lenni a pályán

A Manchester United újdonsült közönségkedvence, Shinji Kagawa arra kérte új csapattársait, hogy passzoljanak neki minél többet, hiszen csak így tudja megmutatni igazi tehetségét.


A 12 millió fontért igazolt játékos már szombaton, a Fulham ellen 3-2-re megnyert találkozón is fantasztikus teljesítménnyel rukkolt elõ az Old Trafford közönsége elõtt. Kagawa hazai debütálása során megszerezte a találkozón a United második gólját és a mérkõzésen is remekül játszott, miután hétfõn, az Everton ellen egy kiábrándító vereségbe szaladt bele a csapat.
 
A hétvégi bajnokin a japán játékmester nagyszerûen megértette egymást Robin van Persie-vel a pályán, amely nagyon jó elõjel, miután Wayne Rooney-ra valószínûleg 4 hetes kényszerpihenõ vár sérülése  miatt, de õ még többet szeretne játszani a társaitól.
 
Kagawa a következõket mondta a Daily Star-nak: "Javítani akarok a játékomon. Úgy vélem, meccsrõl-meccsre egyre több kombinációban tudunk majd játszani a többiekkel."
 
"Nagyon sokat járatjuk a labdát a széleken, de azt akarom, hogy a csapattársaim felé rajtam keresztül menjenek a támadások. Errõl még beszélnem kell velük."
 
"El szeretném érni, hogy bízzanak bennem és nekem passzoljanak, amikor elõttük vagyok. Ilyen az én stílusom és ez az egyik fõ erõsségem. Minnél többet szeretnék a labdával találkozni, én akarok a legelfoglaltabb lenni a pályán."
 
 
Az egyik ilyen ember, az angol válogatott Tom Cleverley lehet, aki majd labdákkal tömheti Kagawát. A középpályás úgy gondolja, hogy az ex-Borussia Dortmund játékos fantasztikus igazolás volt.
 
Cleverley a következõket mondta: "Kagawa zseniális. Nagyszerûen beilleszkedett. Remekül összekapcsolja a védekezést a támadásokkal. Amikor kapja a labdát egy fél-fordulattal helyzetet tud teremteni."
 
"Nem nagyon tudok betelni vele. Szeretek vele együtt futballozni - az egy és két érintõs, nagy tempójú játékban. Mi egy hullámhosszon vagyunk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!